Grafstenen in Rotterdam

Specialist in grafmonumenten regio Rotterdam

Rotterdam  – Wanneer u een dierbare verliest zoekt u wellicht een mooi en persoonlijk grafmonument ter herdenking. Met een grafmonument van specialist Andersgedenkmonumenten kunt u de nagedachtenis aan uw dierbare vorm geven. Wij bieden diverse soorten grafmonumenten in de regio Rotterdam. Deze kunnen wij voor u tot in de kleinste details op maat vervaardigen.

Verschillende grafmonument modellen in Rotterdam

In de regio Rotterdam kunnen wij u helpen bij een grafmonument voor algemene graven, familiegraven of een grafkelder. Ons professionele team denkt graag met u mee over de keuze uit onze grafmonumenten, de vorm en het materiaal. Een aantal hiervan kunnen wij zeer snel leveren en in kort tijdsbestek plaatsen.

In onze showroom vlak naast Rotterdam kunt u kiezen voor traditionele grafmonumenten, maar wij bieden ook modernere soorten. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een grafmonument gemaakt uit glas of RVS of een combinatie hiervan. Een glazen grafmonument leveren wij in diverse vormen en formaten. Wij kunnen ook een 3D afbeelding van aangeleverde foto `s van uw dierbare in glas laseren. En dit glas stuk van kristal verwerken we dan in het grafmonument of u kunt het thuis  een bijzondere plek geven.

Het beste advies bij de keuze uit grafmonumenten in Rotterdam

Wanneer u langskomt in ons bedrijf kunnen wij u advies op maat geven. Na het maken van een afspraak ontvangen wij u graag in alle rust op onze locatie in Capelle a/d IJssel bij Rotterdam.

Het gaat bij ons niet om het aantal monumenten dat wij verkopen maar het gaat er om dat de klant er een goed gevoel bij heeft en helemaal tevreden is met hetgeen zij willen laten vervaardigen voor hun dierbare. Ons team is professioneel. Wij plaatsen grafmonumenten niet alleen in Rotterdam, maar door heel Nederland.

Wij begrijpen dat u bij de aanschaf van een grafmonument met een bepaald budget te maken heeft. Hier houden wij altijd rekening mee. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.  Telefoonnummer: 06 30652609. Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter op ons contactformulier. Wij nemen dan  zo snel mogelijk contact met u op.