Andersgedenkmonumenten
  • Grafstenen en grafmonumenten bij
    Andersgedenkmonumenten
    Anders en persoonlijk - onze visie en filosofie

Over ons
/

Over Andersgedenkmonumenten en de visie en filosofie die wij hanteren

Andersgedenkmonumenten is door mij -Rinus Tonder- opgericht als een klein familiebedrijf in Capelle aan den IJssel.

We hebben in een grote straal rondom Capelle aan den IJssel al vele grafmonumenten mogen leveren.

Inmiddels zijn we een vertrouwd familie bedrijf dat alles in huis heeft om grafmonumenten te leveren en te vervaardigen van klein tot zeer groot met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design, eigentijds en uniek. 

Dus van ambachtelijk handgehakte monumenten/sculpturen tot moderne en kunstzinnige gedenktekens en grafmonumenten van glas waarbij alles mogelijk is van bewerkte foto’s tot aan kunstwerken en of combinaties van kleuren, vormen, symbolen, afbeeldingen of gewoonweg de handtekening van de dierbare of specifieke uitspraken verwerken in het ontwerp.

Met andere woorden “The sky is the limit“ onbegrensd ontwerpen en creaties toepassen qua vorm kleur en teksten.

Het verschil in onze aanpak is dat wij heel persoonlijke gesprekken hebben met onze klanten en alles met hart en ziel verzorgen en dat bij ons 100% tevredenheid de maatstaf is.

Dit kunt U ook zien als u het gastenboek op de site raadpleegt en over de ervaringen van anderen bekijkt. Pure ongecensureerde meningen van de klanten zonder iets weg te halen of toe te voegen stuk voor stuk uit het hart geschreven. Wij zijn dan ook zeer dankbaar als men de tijd neemt om in het gastenboek te schrijven.


Wij zijn zeer begaan met ons bedrijf en de belangrijke rol die wij op ons hebben genomen om families die op zoek zijn naar betrokkenheid, persoonlijke aanpak en geen commercieel en verkoopgerichte instelling waar het puur om de omzet draait.


Grafstenen v.a 495,-
​Familiegraf/Eigengraf v.a 1600,-

Prioriteiten, doelstelling en filosofie van Andersgedenkmonumenten

  1. Advies op maat en de juiste tips geven om binnen het gestelde budget een zo persoonlijk mogelijk gedenkteken/ grafmonument/ gedenksieraad/ gedenkstuk voor thuis te verzorgen. 
  2. 100% tevredenheid en dan bedoelen we ook echt dat we alle wensen doornemen en er zorg voor dragen dat alle besproken wensen en eisen werkelijkheid worden. Met andere woorden we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
  3. Een perfecte service verlenen is onze maatstaaf, en dat gaat soms erg ver. Maar met het juiste gevoel en communicatie is bij ons niets te veel.

Er is nog veel meer te vertellen maar dat laten we achterwege en nodigen u van harte uit als u informatie nodig heeft omtrent een monument.


Tevens kunt u bij ons het boekje “Afscheidswijzer“ kosteloos afhalen.


Dit boekwerkje is in samenwerking met de gemeente Rotterdam tot stand gebracht en bevat belangrijke informatie omtrent alle bijkomende zaken van nalatenschap tot aan rouwverwerking, uitvaartverzorgers en steenhouwerijen.

Vraag de 'Afscheidswijzer' aan


U kunt bij ons het boekje “Afscheidswijzer“ kosteloos afhalen in onze Showroom of mail ons dan leggen wij deze voor u klaar.