Andersgedenkmonumenten

Grafzerken

Bent u op zoek naar een mooi gedenkmonument voor het graf van uw dierbare overledene?

Een grafzerk is een stijlvol en krachtig gedenkmonument. Andersgedenkmonumenten levert diverse soorten grafzerken in bijna alle soorten natuursteen. Deze maken wij helemaal op maat in diverse afwerkingen en bewerkingen. Wij adviseren u graag.

Een grafzerk is een meestal een horizontale plaat die het gehele graf bedekt.  Een grafzerk kan worden toepast in allerlei kleuren, vormen en materialen. Wij kunnen ook zorgen voor mooie en persoonlijke tekst, tekening, foto of afbeelding op de grafzerk. En de zerk kan voorzien worden van letters/karakters van brons/aluminium/RVS/verheven letter/verdiepte letter of bronzen plaquette.

Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Gratis tijdelijke gedenkplaat

Wij helpen u graag bij de keuze van een grafzerk

Natuurlijk is de keuze voor een grafzerk erg persoonlijk en soms zelfs ingewikkeld. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Wij van Andersgedenkmonumenten denken daarom graag met u mee. Na het maken van een afspraak ontvangen wij u graag in onze showroom. Hier adviseren wij u in alle rust en laten de diverse mogelijkheden en steensoorten en wijze van beletteren zien zodat het gedenkmonument helemaal naar wens en eigen keuze gemaakt kan worden en binnen een afzienbare tijd geplaatst kan worden.

Wij streven ernaar om u zo persoonlijk mogelijk bij te staan in de keuze van een geschikte grafzerk. Wij willen graag dat u er een goed gevoel aan overhoudt en tevreden zult zijn met de grafzerk die u door ons heeft laten vervaardigen. Indien gewenst kan in samenwerking met kunstenaars of beeldhouwers een speciaal ontwerp op maat gemaakt worden van een verdiept symbool of persoonlijk signatuur.

Voorbeelden van grafzerken

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!