Andersgedenkmonumenten
  • Prachtige en betaalbare grafstenen in Den Haag

    Een mooi en waardig monument om te herdenken. Een symbool voor een geliefde of familielid naar eigen ontwerp, budget en materiaalkeuze. 


    Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten? 

Persoonlijk advies

​Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Betaalbare grafstenen

​Onze prijzen zijn inclusief het plaatsen van de grafstenen en het beletteren van 100 verdiepte karakters. 30 jaar garantie


Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook voor het onderhoud van grafstenen kunt u bij ons terecht.


10 jaar ervaring

Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Den Haag en omgeving

Gedenken op een manier die u wilt.

Het gedenken en herdenken van een dierbare kunt u op iedere gewenste manier vormgeven. Bij Andersgedenkmonumenten bieden wij grafmonumenten, urnen en gedenktekens en nog veel meer. 

Op een professionele manier helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes. Ook bij het personaliseren van bepaalde producten kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Benieuwd naar de grafsteen prijzen?

Neem contact met ons op!

Wij leveren verschillende grafsteen collecties in Den Haag

Bij Andersgedenkmonumenten staan wij als geen ander voor u klaar om een passend, persoonlijk advies te geven. Of het nu gaat om een grafmonument voor een familiegraf, een eigen graf of urn. Samen met u gaan wij de mogelijkheden bekijken om voor u een passend gedenkmonument te ontwerpen. U heeft keuze uit verschillende steensoorten, materiaal, vorm en specificaties. 

Onze kracht ligt in het luisteren naar de klant. Wij voorzien u van goed en eerlijk advies en kunnen lange prijzen hanteren.

Ons team is ervaren, professioneel en vakkundig. Wij plaatsen grafmonumenten en gedenkmonumenten niet alleen in gemeente Den Haag maar door heel Nederland.

Neem contact op

Ons assortiment

Bronzen gedenktekens
Bronzen gedenktekens
Grafmonumenten
Grafmonumenten
Natuursteen grafmonumenten
Natuursteen grafmonumenten
Bronzen gedenktekens
Marmeren grafstenen
Vormen en Symboliek
Vormen en Symboliek
Urnen
Urnen

Kom langs in onze showroom nabij Den Haag

Betaalbare grafstenen in Den Haag 

Andersgedenkmonumenten staat voor betaalbare- en unieke grafmonumenten, persoonlijke service en hoge kwaliteit. In Capella a/d IJssel hebben wij een showroom. Wilt u een bijzonder symbool ontwerpen ter nagedachtenis aan uw dierbare? Wij staan voor u klaar bij ons in de showroom.

Wij zullen u voorzien van de beste adviezen en goede service. Voor elk budget hebben wij een mooi gedenkmonument. U kunt kiezen uit natuursteen, glas of RVS. Een combinatie van deze materialen is ook mogelijk. 

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument? Wij leveren grafstenen met kleurenfoto, afbeeldingen of ieder ander willekeurig design in alle denkbare kleuren en vormen. 

Een aantal grafstenen leveren en plaatsen wij binnen een zeer korte tijd.

Onze Showroom nabij Den Haag

Maak een afspraak en wij ontvangen u graag in onze showroom in Capella aan den IJssel. Kom langs in alle rust kunt u hier onze showroom bekijken. Wij nemen alle tijd om met u alle opties door te spreken. Uiteraard houden wij rekening met de financiële mogelijkheden. 

Alle grafstenen leveren en plaatsen wij niet alleen in de regio Den Haag, maar door heel Nederland.

Persoonlijk advies

Wij streven er naar om iedere keer weer persoonlijke, betaalbare grafstenen te ontwerpen. U bent van harte welkom om langs te komen voor een persoonlijk gesprek. Ons professionele team staat voor u klaar. Bij Andersgedenkmonumenten kiest u altijd voor een grafsteen die past bij uw gevoel en uw dierbare. 


Telefoon: 010 - 75 28 837

Mobiel: 06 - 30 65 26 09

E-mail: info@andersgedenkmonumenten.nl


Welke begraafplaatsen zijn er in Den Haag?

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?

Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Wij van Andergedenkmonumenten hebben al veel monumenten mogen restaureren. Bekijk al onze voorbeelden in ons assortiment.

Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?

U kunt bij ons helemaal naar eigen smaak een grafsteen ontwerpen, alles kan bij Andersgedenkmonumenten

Wat kan ik verwachten bij een bezoek van Andergedenkmonumenten?

In een prettige warme sfeer en in alle rust kunt u de voorbeelden in onze showroom bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, lantaarns, urnen, sieraden en beletterings voorbeelden. 

Wat zijn de grafsteen prijzen in Den Haag?

Een grafsteen verzorgen wij al vanaf €495,-. Wij bieden de mogelijkheid om v.a 1600,- een familiegraf te verzorgen.