Andersgedenkmonumenten
Assortiment /
Materialen
/

Ruim aanbod in materialen voor grafstenen

Als u een bezoek aan onze vestiging in Capelle aan den IJssel brengt heeft u de mogelijkheid om alle denkbare materialen zoals natuursteen. In de toonzaal hebben we een overzicht van de verschillende bewerkingen die daarin mogelijk zijn. Maar als u benieuwd bent naar de mogelijkheden en uitstraling van RVS (roestvaststaal) kunt wij u dat ook laten zien.


Tevens zijn er monumenten met glas en full colour ontwerpen aanwezig.

Kortom voor een uitgebreid overzicht en ideeën op te doen is het raadzaam om een keer (op afspraak) langs te komen en rond te kijken.

Neem contact met ons op
Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Betaalbare grafstenen

Verschillende materialen in ons assortiment

RVS en cortenstaal
RVS en cortenstaal
Natuursteen
Natuursteen
Gecombineerd
Gecombineerd
Graniet
Graniet
Rotsen en zwerfkeien
Rotsen en zwerfkeien
Brons
Brons
Marmer
Marmer
Steensoorten
Steensoorten

Een uniek karakter hebben 
glazen grafmonumenten

Glas is een aantrekkelijk alternatief voor nabestaanden die de nagedachtenis willen eren met een grafmonument dat recht doet aan het unieke karakter van een dierbare. Glas is een materiaal dat stemmingen en emoties op een bijzondere en onvergelijkbare wijze kan uitbeelden.


De veelzijdigheid van glas en de combinatiemogelijkheden met verschillende soorten materialen, zoals natuursteen en roestvrij staal, bieden mogelijkheden voor een grote variëteit aan gedenktekens. Er is alle ruimte voor individuele wensen. In samenspraak wordt er een uniek monument gemaakt waarbij niet het materiaal maar uw idee of ontwerp centraal staat. Wij beschikken over vele voorbeelden als bron van inspiratie. Glas is in zijn presentatie bescheiden en onderstreept daarmee juist de boodschap die het draagt.


Glazen grafmonumenten kunnen staand en liggend worden gemaakt of een combinatie van beide. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van vele bewerkingstechnieken.

Andersgedenkmonumenten zorgt voor het ontwerp tot en met de plaatsing. Dit verzekert een optimale kwaliteitsbewaking. Wij gebruiken kwalitatief zeer goede materialen. Ieder monument wordt gesteld op een degelijke fundering en door heel Nederland  geplaatst volgens de plaatselijke voorschriften.


Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!