Ruim aanbod in materialen

Als u een bezoek aan onze vestiging in Capelle aan den IJssel brengt heeft u de mogelijkheid om alle denkbare materialen zoals natuursteen. In de toonzaal hebben we een overzicht van de verschillende bewerkingen die daarin mogelijk zijn.


Maar als u benieuwd bent naar de mogelijkheden en uitstraling van RVS (roestvaststaal) kunt wij u dat ook laten zien.


Tevens zijn er monumenten met glas en full colour ontwerpen aanwezig.


Kortom voor een uitgebreid overzicht en ideeën op te doen is het raadzaam om een keer (op afspraak) langs te komen en rond te kijken.

RVS en cortenstaal

Bij de gedachte aan een modern en eigentijds gedenkteken, denken we ook al gauw aan meer eigentijdse materialen zoals roestvrij staal en glas.

Lees verder

Natuursteen

.

Vanwege de duurzaamheid en het karakter van natuursteen heeft het zich bewezen als uitgangspunt voor een gedenkteken. Steeds vaker..

Lees verder

Gecombineerd

Er zijn tal van mogelijkheden om ontwerpen, zoals tekeningen, instrumenten, foto’s en symbolen op steen, glas of RVS te stralen, laseren, uit te hakken, of te etsen.

Lees verder

Graniet

Grafmonumenten van graniet natuursteen zijn niet meer weg te denken. De granieten grafsteen is onderhoudsarm. De granietsoorten die voor deze grafstenen worden...

Lees verder

Zwerfkeien 
en/of rotsen

In Soesterberg staat een enorme collectie bijzondere gedenkstenen uitgestald. Met bijna 1500 gedenkstenen heeft u bij ons een ruime keus. Wat dacht u van...

Lees verder

Brons

Met betrekking tot een grafmonument van brons of een grafmonument met brons erin verwerkt kunt u informatie en advies inwinnen in de vestiging. Omdat dit vaak specifiek en op maat gemaakte monumenten zijn is dit per monument anders.

Lees verder

Marmer

Marmer of kalksteen is het materiaal waar vroeger veel grafstenen van gemaakt werden.

Lees verder

Steensoorten 

Prachtige steensoorten zijn er bij ons te verkrijgen voor uw gedenksteen. Laat u bij ons adviseren over de keuze en kom bekijken welke soorten wij leveren. 

Lees verder

Een uniek karakter hebben 
glazen grafmonumenten

Glas is een aantrekkelijk alternatief voor nabestaanden die de nagedachtenis willen eren met een grafmonument dat recht doet aan het unieke karakter van een dierbare. Glas is een materiaal dat stemmingen en emoties op een bijzondere en onvergelijkbare wijze kan uitbeelden.

De veelzijdigheid van glas en de combinatiemogelijkheden met verschillende soorten materialen, zoals natuursteen en roestvrij staal, bieden mogelijkheden voor een grote variëteit aan gedenktekens. Er is alle ruimte voor individuele wensen. In samenspraak wordt er een uniek monument gemaakt waarbij niet het materiaal maar uw idee of ontwerp centraal staat. Wij beschikken over vele voorbeelden als bron van inspiratie. Glas is in zijn presentatie bescheiden en onderstreept daarmee juist de boodschap die het draagt.

Glazen grafmonumenten kunnen staand en liggend worden gemaakt of een combinatie van beide. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van vele bewerkingstechnieken.

Andersgedenkmonumenten zorgt voor het ontwerp tot en met de plaatsing. Dit verzekert een optimale kwaliteitsbewaking. Wij gebruiken kwalitatief zeer goede materialen. Ieder monument wordt gesteld op een degelijke fundering en door heel Nederland  geplaatst volgens de plaatselijke voorschriften.