Andersgedenkmonumenten
Assortiment /
Grafmonumenten
/

Grafmonumenten voorbeelden en mogelijkheden

Als u een dierbare verliest komt het moment dat u ook na zult gaan denken over de wijze waarop de gedenkplek ingericht kan worden. Bij Andersgedenkmonumenten ontwerpen wij diverse grafmonumenten.  


Tevens kunnen wij voor u een grafmonument maken naar aanleiding van al uw wensen en ideeën omtrent de uitvoering en materiaalgebruik.

Wij adviseren u. Persoonlijk en anders.


Neem contact met ons op
Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Betaalbare grafstenen

Ons assortiment grafmonumenten

Of u nu zoekt naar een grafmonument voor een algemeen graf, een eigen graf, familiegraf of grafkelder: wij staan wij voor u klaar. Ons ervaren team denkt met u mee over de vorm en het materiaal van het grafmonument. Sommigen hiervan zijn op kort termijn leverbaar. Wij kunnen deze soms al met één maand plaatsen. 

Naast standaard grafmonumenten bieden wij ook nieuwe soorten. Zo kunt u kiezen voor een grafmonument met een foto van uw dierbare in glas.  Het is ook mogelijk om een afbeelding van een persoon of dier in 3D te laten laseren. Zo’n glazen grafmonument kunt u in verschillende vormen en maten bestellen.

Budget grafsteen
Budget grafsteen
Familie graf
Eigen graf
Grafstenen
Grafstenen
Kindergraf
Kindergraf
Algemene graf
Algemeen graf
Urngraf
Urngraf

Bijzondere voorbeelden

Anders en persoonlijk

Goed luisteren naar wat men verteld en aandraagt qua wensen en eisen en vanuit daar advies geven en met het juiste gevoel en gezamenlijk  proberen de gedenkplek zo in te richten dat als men er naar toe gaat ondanks het gemis toch een prettig gevoel erbij hebben en trots zijn op hetgeen zij voor hun dierbare hebben gedaan.


Daarom zeg ik altijd; neem de tijd en denk er goed over na want het is belangrijk om tot een resultaat te komen waar je een goed gevoel bij hebt.


En dat is belangrijker dan de snelheid waarin het monument geplaatst is.

Op de foto hiernaast is een monument van Belgisch hardsteen te zien.

Rondom de randen handmatig gekapt.


Bovenaan de naam en jaartallen verdiept in de steen in het gewenste lettertype.


In het midden het Peace teken met tekst dat verheven in het verdiepte vlak een extra bijzondere dimensie geeft. (Het lichte gedeelte is het verdiepte vlak) 


Tezamen met de lavendel aan de linkerzijde komt de natuurlijke uitstraling van dit gedenkmonument er echt heel mooi uit.

Verdriet is intens........dat blijft ook maar dit is toch enige vorm van rust

Vakkundig advies

U bent van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

Hier kunt u op afspraak langskomen voor een advies op maat. Wij helpen u altijd persoonlijk bij de keuze uit onze grafmonumenten. 

Onze medewerkers zijn altijd professioneel. Daarbij plaatsen wij grafmonumenten door heel Nederland.

Natuurlijk wilt u bij de aanschaf van een grafmonument binnen uw financiële mogelijkheden blijven. Daar houden wij rekening mee. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. 

Wij kunnen u dan in alle rust informeren. U kunt ook uw gegevens achterlaten op ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoonnummer: 06 30 65 26 09.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!