Andersgedenkmonumenten
Assortiment / Cultuur /
Chinese Grafmonumenten
/

Chinese grafmonumenten

Bent u op zoek naar specifieke Chinese grafmonumenten of grafstenen? 

Bij Andersgedenkmonumenten helpen wij u graag verder. 

Wij vervaardigen en leveren diverse soorten Chinese gedenkmonumenten tot in het kleinste detail. Daar bedoelen we mee dat we de bepaalde tradities die heel belangrijk zijn in acht nemen en eigenlijk al de wensen omtrent symboliek toe kunnen passen. Zo hebben we voor een familie traditioneel Chinese teksten verdiept in de steen aangebracht en lotusbloem tezamen met de Peking eend verdiept in de steen aangebracht om zo een persoonlijk grafmonument te creëren.

Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

Bij Andersgedenkmonumenten kan ons professionele team u verder helpen bij de keuze van een  grafsteen of monument in Chinese stijl. U heeft de keuze uit verschillende vormen en materialen. Een aantal Chinese gedenkmonumenten zijn binnen korte tijd te leveren en plaatsen.

Neem contact met ons op
Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Betaalbare grafstenen

Voorbeelden van Chinese grafmonumenten

Wilt u op uw gemak ons ruime aanbod aan grafmonumenten in Chinese stijl bekijken?  Wij ontvangen u graag na het maken van een afspraak in onze showroom in Capelle a/d IJssel. Daarbij kunt u ook kiezen uit speciale materialen als glas en/of RVS.

Wij streven er niet naar om hoge verkoopcijfers te scoren. Onze medewerkers willen namelijk graag dat u een goed gevoel aan de keuze van het  grafmonument in Chinese stijl overhoudt. Het draait er tenslotte om dat u tevreden bent met het grafmonument dat u voor uw overleden dierbare laat maken.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!