Andersgedenkmonumenten

Grafstenen voor begraafplaats Oud Kralingen

Bent u op zoek naar een gepaste grafsteen of monument voor begraafplaats Oud Kralingen in Rotterdam? Bij Andersgedenkmonumenten bent u aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd op ca. 10 minuten afstand van begraafplaats Oud Kralingen. We hebben al veel monumenten en gedenkstenen maken en plaatsen op deze mooie begraafplaats. 


Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Contacteer ons nu voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom waar u gratis kunt parkeren. 

Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Gratis tijdelijke gedenkplaat

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten?

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Gratis tijdelijke gedenkplaat
Bij aankoop van een grafmonument ontvangt u een gratis tijdelijk gedenkplaat ter waarde van €50,-

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Begraafplaats Oud Kralingen in Rotterdam

De begraafplaats Oud Kralingen is gelegen op de plek waar vroeger de kerk van het dorpje Kralingen lag. In de achttiende eeuw werd het veen erg diep uitgegraven en ontstond er een grote watervlakte. Het dorp verplaatste zich richting Rotterdam, maar de begraafplaats bleef bestaan. Rond 1844 zijn er grafkelders gecreëerd in de overblijfselen van het kerkgebouw, grafkelders die u nog steeds aan de noordzijde van de begraafplaats terugvindt.


De begraafplaats Oud Kralingen wordt nu nog steeds gebruikt als algemene begraafplaats en overledenen van alle overtuigingen kunnen er dan ook begraven worden.

Neem contact met ons op

Bekijk hier de mogelijkheden voor grafmonumenten voor begraafplaats Oud Kralingen

Bij Andersgedenkmonumenten kan u terecht voor elk soort graf. Een algemeen graf, een eigen graf, een kindergraf of een urnengraf: bij ons vindt u het allemaal. Bovendien beschikken we over een ervaren team dat samen met u de vorm en het materiaal van het grafmonument uitkiest, zodat de grafsteen exact op uw wensen wordt afgestemd.

Budget grafsteen
Budget grafsteen
Familie graf
Eigen graf
Grafstenen
Grafstenen
Kindergraf
Kindergraf
Algemene graf
Algemeen graf
Urngraf
Urngraf

Bijzondere voorbeelden

Anders en persoonlijk

Een grafsteen is een prachtige manier om een dierbare te herdenken. Het is dan ook belangrijk dat u voor een persoonlijk grafmonument kiest dat er jarenlang mooi blijft uitzien. We beschikken daarom over een professioneel team dat aandachtig naar uw wensen luistert. Samen met u zoeken ze naar een geschikte manier om het juiste gevoel weer te geven. Zo wordt er een unieke en zeer persoonlijke gedenkplek gecreëerd waar u, ondanks het gemis, een goed gevoel bij krijgt. 

Vakkundig advies

Bent u op zoek naar een persoonlijke grafsteen? Maak dan een afspraak met onze specialisten om onze showroom te bekijken. We geven u graag een persoonlijke rondleiding en staan u met individueel advies bij. Het is namelijk erg belangrijk voor ons dat u een juiste en gepaste keuze maakt. Bovendien zorgen we voor betaalbare oplossingen en geven we 30 jaar garantie op elk grafsteen.


Contacteer ons nu nog voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak met onze medewerkers. Zo krijgt u een mooi overzicht van de verschillende mogelijkheden en kan u in alle rust beslissen!

Telefoonnummer: 06 30 65 26 09.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!