Andersgedenkmonumenten

Grafmonument in natuursteen

Vanwege de duurzaamheid en het karakter van natuursteen heeft het zich bewezen als uitgangspunt voor een gedenkteken. Steeds vaker dient natuursteen als basis, waarbij materialen zoals brons, glas, cortenstaal of roestvrij staal worden toegevoegd om een eigentijds gedenkteken te ontwikkelen. 


Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Betaalbare grafstenen

Soorten natuursteen

Ons aanbod van steensoorten biedt ruimte aan vele kleuren en nuances. Bij de keuze die u uiteindelijk maakt, kunnen de uitstraling en uw smaak, maar ook de onderhoudsverplichting een rol spelen. Gepolijste soorten zijn meestal onderhoudsarm, terwijl ruwe en kalkhoudende soorten meer onderhoud vragen.

Op deze site is slechts een deel van ons aanbod van natuursteen opgenomen. Zo krijgt u een indicatie van de mogelijkheden in kleuren en structuren.


Het leven is kleur. Kleuren van de werkelijkheid en kleuren van de fantasie. Geen mens kan buiten kleur. De kleur van bloemen, de kleur van thuis, de allesomvattende kleur van de natuur. Laat kleur uit het leven van de overledene terugkomen in de keuze van het materiaal. Geeft het monument de kleur die bij uw dierbare overledene past.


NB: Doordat steen een natuurproduct is kunnen tekening en kleur soms enigszins afwijken van het monster. Bij het selecteren van de plaatmaterialen wordt hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden; maar kleine afwijkingen kunnen voorkomen.

Voorbeelden van natuursteen grafmonumenten

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!