Andersgedenkmonumenten

Grafstenen voor begraafplaats Hofwijk

Bent u op zoek naar een specialist in het maken van grafstenen op maat? Dan zit u goed bij Andersgedenkmonumenten. We ontwerpen namelijk unieke en persoonlijke grafmonumenten voor begraafplaats Hofwijk in Rotterdam waarmee u uw dierbare waardig kan herdenken.


Onze showroom is gelegen in Capelle aan den IJssel op slechts 10 minuten rijden vanaf Rotterdam waar u gratis kunt parkeren. Maak een vrijblijvende afspraak en laat u inspireren door één van onze professionele en betrokken medewerkers. 

Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Gratis tijdelijke gedenkplaat

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten?

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Gratis tijdelijke gedenkplaat
Bij aankoop van een grafmonument ontvangt u een gratis tijdelijk gedenkplaat ter waarde van €50,-

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Begraafplaats Hofwijk in Rotterdam

Begraafplaats Hofwijk is een algemene begraafplaats die reeds sinds 1938 bestaat. De begraafplaats bestaat uit een algemeen en een Rooms-katholiek gedeelte. Verder is er een mooie urnentuin en een erehof voor de omgekomen Nederlandse militairen tijdens de Tweede Wereldoorlog. 


Tenslotte heeft men ook gedacht aan de mensen die hun lichaam ter beschikking van de wetenschap gesteld hebben. Voor hun nabestaanden is er namelijk een speciale rouwplek ingericht waar ze in alle rust mooie herinneringen van hun dierbaren kunnen ophalen. 

Neem contact met ons op

Bekijk hier de mogelijkheden voor grafmonumenten voor begraafplaats Hofwijk

Bij ons vindt u een zeer uitgebreide collectie van grafstenen. Een eigen graf, een familiegraf of een kindergraf; alles kan bij Andersgedenkmonumenten. Bovendien hebt u de keuze uit diverse materialen en vormen, waardoor we een gedenkmonument kunnen creëren dat exact bij uw wensen aansluit.

Budget grafsteen
Budget grafsteen
Familie graf
Eigen graf
Grafstenen
Grafstenen
Kindergraf
Kindergraf
Algemene graf
Algemeen graf
Urngraf
Urngraf

Bijzondere voorbeelden

Persoonlijk en betrokken

Het verlies van een dierbare moet op een gepaste manier verwerkt worden. Een grafsteen op maat is een mooie en symbolische manier om de nagedachtenis vorm te geven. Bij Andersgedenkmonumenten geven we daarom steeds persoonlijke advies. 


We luisteren aandachtig naar uw wensen en zorgen ervoor dat u een passend gedenkmonument krijgt. Zo creëert u een plek waar u steeds tot rust komt terwijl u mooie herinneringen ophaalt.

Professioneel advies

Wilt u uw dierbare ook op een prachtige manier herdenken? Maak dan nu nog een afspraak en kom onze showroom bekijken. Onze experts nemen alle tijd om de verschillende mogelijkheden uitvoerig met u te bespreken. 

Bij Andersgedenkmonumenten staan we op elk moment voor u klaar, zodat u voor een gepaste grafsteen kiest die uw dierbare op een gepaste en persoonlijke manier eert.

Telefoonnummer: 06 30 65 26 09.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!