Andersgedenkmonumenten
  • Grafstenen in Leiden

    Bij Andersgedenkmonumenten kunt u geheel naar eigen ontwerp, materiaalkeuze en budget een gedenkmonument aanschaffen voor uw dierbare. 

    Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten? 

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Betaalbare grafstenen
Onze prijzen zijn inclusief het plaatsen van de grafstenen in Rotterdam en omgeving en 100 verdiepte karakters

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Benieuwd naar de grafsteen prijzen?

Neem contact met ons op!

Grafmonument om uw dierbare te herdenken

De allermooiste manier om een geliefde te herdenken, is door een unieke grafsteen of een bijzonder grafmonument te plaatsen. Een gepersonaliseerd gedenkteken maakt het graf namelijk persoonlijker. Bovendien creëert u op deze manier een symbolische plek die voor innerlijke rust zorgt.


Een grafsteen vormgeven is een gevoelige zaak. Bij Andersgedenkmonumenten zorgen we daarom steeds voor passend advies en geven we u alle tijd om rustig over het ontwerp na te denken. Ons team werkt erg professioneel en heeft jarenlange ervaring in het vervaardigen, ontwerpen en plaatsen van grafstenen. Bij ons bent u dan ook zeker van een prachtig monument dat uw naaste op een waardige manier eert.

Neem contact op

Verschillende soorten grafstenen in Leiden

Bij Andersgedenkmonumenten hebben we een mooie collectie grafstenen en grafmonumenten samengesteld. We beschikken over een ruim en gevarieerd assortiment aan grafstenen in diverse steensoorten, vormen en kleuren. Ons aanbod omvat ook diverse mogelijkheden voor mensen met een andere culturele afgrond. Zo hebben we bijvoorbeeld Islamistische, Joodse, Chinese en Surinaamse monumenten. Bovendien bieden we onze producten tegen een zeer betaalbare prijs aan. Bij ons kan u al vanaf € 500 een grafsteen verkrijgen.


Tijdens het ontwerpen van uw grafsteen staan we u graag met professioneel advies bij. Ons team zorgt steeds voor vakkundig werk met een indrukwekkend resultaat. U vindt onze grafstenen trouwens niet alleen in Leiden terug, we bieden onze diensten namelijk in heel Nederland aan. 

Neem contact op

Kom langs in onze showroom nabij Leiden

Ons assortiment

Bronzen gedenktekens
Bronzen gedenktekens
Grafmonumenten
Grafmonumenten
Natuursteen grafmonumenten
Natuursteen grafmonumenten
Bronzen gedenktekens
Marmeren grafstenen
Vormen en Symboliek
Vormen en Symboliek
Urnen
Urnen

Grafsteen plaatsen in Leiden. Heb ik daar een vergunning voor nodig?

Grafstenen in Leiden hebben een vergunning nodig. Wij vragen we deze vergunning voor u aan. We maken een duidelijk ontwerp van de grafsteen en we sturen dit naar het gemeentebestuur door. We volgen de zaak goed op en beantwoorden eventuele vragen van de gemeente Leiden. Hou er wel rekening mee dat de vergunning niet gratis is en dat de kosten voor de nabestaanden zijn.

Bij Andersgedenkmonumenten weten we hoe druk en zwaar de periode na het heengaan van een dierbare is. We bieden daarom een erg complete dienstverlening aan, gaande van het aanvragen van vergunning tot het ontwerpen en onderhouden van de grafsteen. Dankzij onze uitstekende dienstverlening hoeft u zich nergens zorgen om te maken en kan u het verlies in alle rust verwerken.

Neem contact op met Andersgedenkmonumenten

Bent u op zoek naar een grafsteen of een grafmonument in Leiden en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? In onze showroom kan u de verschillende mogelijkheden in alle rust bekijken. Neem contact op met onze specialisten en maak meteen een afspraak.


M. 06 - 30 65 26 09

E. info@andersgedenkmonumenten.nl


Veel gestelde vragen

Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?

Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Wij van andersgedenkmonumenten hebben al veel monumenten mogen restaureren, voor voorbeelden www.andersgedenkmonumenten.nl

Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Andersgedenkmonumenten dat?

Andersgedenkmonumenten verzorgt alles van vergunningaanvraag tot de plaatsing.

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Andersgedenkmonumenten?

In onze showroom in Capelle aan den IJssel, wordt u vriendelijk ontvangen. U kunt alle voorbeelden bekijken in onze showroom en samen kunnen wij uw wensen bespreken. 

Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?

U kunt bij ons helemaal naar eigen smaak een grafsteen laten ontwerpen, alles kan bij Andersgedenkmonumenten.

Wat zijn de grafsteen prijzen bij Andersgedenkmonumenten nabij Leiden?

Wij verzorgen al grafstenen vanaf €495,-. Een eigen graf verzorgen wij vanaf €1.600,-