Andersgedenkmonumenten

Glazen Grafmonumenten

Bij Andersgedenkmonumenten werken wij samen met glasbewerkers met ruime ervaring en passie voor het glas. Daarom zijn wij in staat om de meest persoonlijke dingen in glas vorm te geven, zoals een uniek gedenkmonument van glas. 


Samen met u bedenken en ontwerpen wij een passend en persoonlijk monument. Alles is bij ons mogelijk en wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Neem contact met ons op
Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Gratis tijdelijke gedenkplaat

Eindeloos veel mogelijkheden

Omdat wij vinden dat ieder mens anders is, wordt ieder mens op een andere manier herdacht. Daarom vraagt het creativiteit en vakmanschap om een vorm te geven aan een herinnering. 


De meeste glazen monumenten worden met de hand gedaan waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo zijn onze glazen monumenten verkrijgbaar in vele vormen en maten. U kunt kiezen voor een tekst in een lettertype naar wens of een afbeelding die op verschillende manieren kan worden aangebracht. 


Wanneer u een afspraak maakt kunt u de vele mogelijkheden bekijken en kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Op basis van uw wensen maken wij een uniek ontwerp voor degene die u moet missen.

Duurzaam en kwaliteit

Een glazen monument voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Zo zijn de monumenten bestand tegen weersinvloeden en blijven ze in goede staat.


Onze glasbewerkers zijn zeer veelzijdig vanwege de ruime ervaring en de ambitie om steeds nieuwe technieken te ontwikkelen waardoor wij onze klanten beter kunnen bedienen. Wij denken op een creatieve wijze met u mee om samen een bijzonder en uniek gedenkmonument te maken. 

Een impressie van ons werk

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!