Andersgedenkmonumenten
Assortiment / Materialen /
RVS en cortenstaal
/

Grafmonumenten van of in combinatie met RVS en Cortenstaal

Bij de gedachte aan een modern en eigentijds gedenkteken, denken we ook al gauw aan meer eigentijdse materialen zoals roestvast staal en glas.


Roestvast staal leent zich goed om mooi afgewogen beelden en monumenten mee te ontwerpen. Juiste verhoudingen, nauwkeurige afwerkingen voortkomend uit de inspiratie van een persoonlijk verhaal maken het gedenkteken van roestvast staal en cortenstaal tot een helder beeld.


Cortenstaal laat zich gelijksoortig ontwerpen en realiseren als roestvast staal, waarbij de sfeer wel strak is maar ook warmer.  Cortenstaal is een staalsoort die kortdurend roest en daardoor deze prachtige kleur geeft en duurzaam is.


Afhankelijk van het ontwerp en uw wensen wordt in overleg met u bepaald hoe het roestvast staal afgewerkt gaat worden: heel glanzend, een beetje mat of geborsteld. Graag laten we ons inspireren door uw verhaal om tot een gedenkteken te komen dat in alle eenvoud treffend is.

Neem contact met ons op
Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Betaalbare grafstenen

Voorbeelden van RVS en cortenstaal grafmonumenten

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!