Andersgedenkmonumenten
Assortiment / Materialen /
Gecombineerd
/

Grafmonument gecombineerd

Er zijn tal van mogelijkheden om ontwerpen, zoals tekeningen, instrumenten, foto’s en symbolen op steen, glas of RVS te stralen, laseren, uit te hakken, of te etsen.


Als u meer informatie over deze processen wilt ontvangen kunt u gebruik maken van het contactformulier en u krijg zo spoedig mogelijk een gepast antwoord op al uw vragen. 


Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar. Er is een Photoshop specialist aanwezig die voor u foto’s kan bewerken en kan voorzien van tekst of een andere achtergrond.

Neem contact met ons op
Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Betaalbare grafstenen

Toepassingen

Wij van Andersgedenkmonumenten hebben het idee dat bovenstaande mogelijkheden het beste persoonlijk besproken kunnen worden. Op die manier kunnen wij u ook van goed advies voorzien om uiteindelijk het resultaat te leveren wat bij uw gevoel past.


Zoals u bekend hangt de keuze van het te plaatsen gedenkteken af van de grootte van de rustplaats. Wij zullen hiervoor overleg plegen met de betreffende begraafplaats. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen regels omtrent afmetingen en materiaalgebruik en het plaatsen van een gedenkteken.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!