Andersgedenkmonumenten

Grafstenen voor begraafplaats Charlois

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u helpt om op een persoonlijke manier uw dierbare te herdenken? Bij Andersgedenkmonumenten bent u aan het juiste adres. We ontwerpen namelijk unieke grafstenen op maat voor begraafplaats Charlois in Rotterdam, zodat u een mooie en symbolische gedenkplek kan creëren.


Onze showroom bevindt zich op slechts 10 minuten rijden vanaf Rotterdam waar u gratis kunt parkeren. Maar dus een vrijblijvende afspraak en ontvang advies van één van onze professionele medewerkers. 

Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Gratis tijdelijke gedenkplaat

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten?

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Gratis tijdelijke gedenkplaat
Bij aankoop van een grafmonument ontvangt u een gratis tijdelijk gedenkplaat ter waarde van €50,-

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Begraafplaats Charlois in Rotterdam

Begraafplaats Charlois in Rotterdam is een Protestantse begraafplaats die sinds 1924 gebruikt wordt. Voor 1924 was deze plek een grindweg die verschillende boerderijen met elkaar verbond. Deze landelijke sfeer hangt nog steeds op deze prachtige gedenkplek. Begraafplaats Charlois wordt gekenmerkt door stijl, rust en aandacht.


 Er wordt alles aan gedaan om de gedenkplek een mooi en stijlvol aanzien te geven. Verder wordt elke plechtigheid in alle rust gehouden en vindt iedereen er, indien nodig, een luisterend oor terug.

Neem contact met ons op

Bekijk hier de mogelijkheden voor grafmonumenten voor begraafplaats Charlois

Bij Andersgedenkmonumenten kan u voor diverse soorten grafstenen terecht. Of u nu op zoek bent naar een mooi monument voor een familiegraf, een kindergraf of een eigen graf; wij hebben het allemaal. 

Budget grafsteen
Budget grafsteen
Familie graf
Eigen graf
Grafstenen
Grafstenen
Kindergraf
Kindergraf
Algemene graf
Algemeen graf
Urngraf
Urngraf

Bijzondere voorbeelden

Anders en persoonlijk

Een dierbare verliezen is een zware en emotionele periode. Een persoonlijk grafmonument op maat is een mooie manier om uw gevoelens vorm te geven. Bij Andersgedenkmonumenten zorgen we daarom voor professioneel en persoonlijk advies. We luisteren aandachtig naar uw wensen en gaan samen met u op zoek naar een passend ontwerp. 


Dankzij Andersgedenkmonumenten creëert u dan ook een mooie symbolische grafsteen die uw dierbare waardig eert.

Professioneel advies

Wilt u meer informatie over onze grafstenen en de verschillende opties? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom in Capelle Aan den Ijssel. Ons vakkundig team staat op elk moment voor u klaar om alle mogelijkheden te tonen en uitvoerig te bespreken. 

We geven u vervolgens alle tijd om rustig na te denken, zodat u zeker een gepaste keuze maakt. Bij Andersgedenkmonumenten kiest u dan ook steeds voor een unieke grafsteen die uw gevoelens perfect weerspiegelt.

Telefoonnummer: 06 30 65 26 09.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!