Andersgedenkmonumenten

Grafstenen voor begraafplaats Crooswijk

Op zoek naar een passende grafsteen of gedenkmonument voor op begraafplaats Crooswijk in Rotterdam? Op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn. 


De begraafplaats Crooswijk kent twee soorten graven, namelijk een algemeen graf en een particulier graf. In een algemeen graf worden drie personen begraven, die onbekend zijn van elkaar. Op dit graf is het toegestaan om een kleine grafsteen te plaatsen met een afmeting van 50x50x5cm. 


Bij een particulier graf worden meerdere personen begraven die elkaar kennen. Hier mag een staande grafsteen worden geplaats met omranding. De totale afmeting is 180x80x100cm. 


Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen. Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel op slechts 10 minuten rijden vanaf Rotterdam waar u gratis kunt parkeren voor de deur. 

Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Gratis tijdelijke gedenkplaat

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten?

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Gratis tijdelijke gedenkplaat
Bij aankoop van een grafmonument ontvangt u een gratis tijdelijk gedenkplaat ter waarde van €50,-

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Begraafplaats Crooswijk, Rotterdam

De begraafplaats in Crooswijk kent een rijke geschiedenis van al ruim 185 jaar. Door de vele bomen en rustige omgeving is dit een geliefde plek. 


Doordat de begraafplaats een algemeen, Rooms Katholiek en een Islamitisch gedeelte heeft, is het voor een breed publiek toegankelijk. Ook is er een urnentuin en een urnenmuur aanwezig. Neem contact met ons op

Grafmonumenten voor begraafplaats Crooswijk

Bekijk hier enkele voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten die wij geplaatst hebben. 

Budget grafsteen
Budget grafsteen
Familie graf
Eigen graf
Grafstenen
Grafstenen
Kindergraf
Kindergraf
Algemene graf
Algemeen graf
Urngraf
Urngraf

Bijzondere voorbeelden

Moet er een vergunning worden aangevraagd? 

Het is verplicht om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een grafsteen op begraafplaats Crooswijk. Uiteraard kunnen wij dit uit handen nemen en regelen wij het volledige traject, van het aanvragen van de vergunning tot het plaatsen en het onderhouden van de grafsteen.


Voor het afgeven van en vergunning rekent de gemeente Rotterdam €68,- voor een algemeen graf en €137,- voor een particulier graf.

Vakkundig advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een grafsteen of grafmonument op begraafplaats Crooswijk in Rotterdam? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom in Capelle aan den IJssel. 

Telefoonnummer: 06 30 65 26 09.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!