Andersgedenkmonumenten
  • Grafstenen in Zoetermeer

    Bij Andersgedenkmonumenten kunt u geheel naar eigen ontwerp, materiaalkeuze en budget een gedenkmonument aanschaffen voor uw dierbare. 

    Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten? 

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Betaalbare grafstenen
Onze prijzen zijn inclusief het plaatsen van de grafstenen in Rotterdam en omgeving en 100 verdiepte karakters

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Benieuwd naar de grafsteen prijzen?

Neem contact met ons op!

Grafmonument om uw dierbare te herdenken

Een geliefde verliezen is een zware periode. Eén van de belangrijkste stappen in het rouwproces is het uitkiezen en ontwerpen van een grafmonument. Een unieke grafsteen is een bijzondere manier om een dierbare waardig te herdenken. Vaak maakt het monument deel uit van een serene gedenkplek waar u in alle rust afscheid van uw geliefde kan nemen.


Bij Andersgedenkmonumenten vindt u zowel grafmonumenten als grafstenen van de allerbeste kwaliteit terug. Samen met u creëren we een bijzonder gedenkteken dat volledig aan uw wensen voldoet. Bovendien staan we u voortdurend bij met passend advies wat betreft het materiaal, de kleur en de vorm van de nagedachtenis.

Neem contact op

Verschillende soorten grafstenen in Zoetermeer

De mogelijkheden van Andersgedenkmonumenten zijn eindeloos. Of u nu op zoek bent naar een monument voor een familiegraf, een kindergraf of een mooie urne; bij ons kan het allemaal. Ons aanbod omvat gedenkstenen in alle mogelijke uitvoeringen. 


We beschikken namelijk over verschillende steensoorten in diverse kleuren en vormen. Verder hebben we een onderscheid gemaakt tussen de verschillende religies en culturen. In ons assortiment vindt u zowel Islamitische als Joodse, Surinaamse en Chinese gedenkmonumenten terug. 


We bieden onze grafstenen tenslotte aan zeer scherpe tarieven aan. We hebben grafmonumenten voor alle prijsklassen, het goedkoopste exemplaar heeft u al voor € 500.

Neem contact op

Kom langs in onze showroom nabij Leiden

Ons assortiment

Bronzen gedenktekens
Bronzen gedenktekens
Grafmonumenten
Grafmonumenten
Natuursteen grafmonumenten
Natuursteen grafmonumenten
Bronzen gedenktekens
Marmeren grafstenen
Vormen en Symboliek
Vormen en Symboliek
Urnen
Urnen

Grafsteen plaatsen in Zoetermeer. Heb ik daar een vergunning voor nodig?

Voor het plaatsen van een grafsteen of een grafmonument in Zoetermeer hebt u een vergunning nodig. Bij Andersgedenkmonumenten weten we hoe zwaar een rouwperiode is. Om u zo veel mogelijk te ontzorgen, nemen wij de aanvraag van de vergunning voor onze rekening. We sturen het ontwerp van de nagedachtenis naar de gemeente en we volgen de zaak nauwlettend op. De uiteindelijk beslissing ligt in handen van het gemeentebestuur.

De vergunning voor een grafmonument is niet gratis. De kosten worden doorgerekend aan de nabestaande. U moet ook rekening houden met eventuele onderhoudskosten die door de gemeente in rekening gebracht kunnen worden. 

Neem contact op met Andersgedenkmonumenten

Bent u benieuwd naar onze grafstenen? Aarzel dan niet om onze showroom in Capelle a/d IJssel te bezoeken. Ons team staat u graag met professioneel advies bij en neemt alle tijd om de verschillende opties met u door te nemen. Uiteraard houden we rekening met uw financiële situatie en eventuele andere eisen. Contacteer ons nu nog telefonisch of per email om een afspraak te maken!


M. 06 - 30 65 26 09

E. info@andersgedenkmonumenten.nl