• Grafstenen in Schiedam

    Andersgedenkmonumenten plaatst grafstenen in Schiedam en omgeving. Geheel naar eigen ontwerp, budget en materiaalkeuze. 
    Neem contact met ons op!

Gedenken kan op vele manieren


Er komt een hoop bij kijken wanneer u een dierbare verliest. U moet over veel dingen nadenken. Bijvoorbeeld over de manier waarop u uw geliefde gaat gedenken. Dit kan door middel van een grafsteen, een gedenkmonument, een urn en nog meer. 

Wij hebben een goede manier van aanpak. Zo zijn wij vriendelijk bij bezoek en hebben wij een goede, duidelijke en eerlijke prijs. Wij maken diverse soorten gedenkmonumenten en kunnen u op een deskundige wijze helpen. 


Neem contact op

Verschillende grafsteen collecties in Schiedam

Een grafmonument, een algemeen graf of een familiegraf. Bij Andersgedenkmonumenten bent u van harte welkom. Wij staan voor u klaar om persoonlijk advies te geven, denken met u mee over de vorm, materiaal en specificaties van de verschillende steensoorten. 


Goed advies en u voorzien van lage en eerlijke prijzen. Daar ligt onze kracht. Wij hebben een zeer professioneel team om grafstenen of andere gedenkmonumenten te plaatsen in Schiedam.                                                                                                                                  

Neem contact op

Bekijk ons assortiment

Bronzen gedenktekens
Marmeren grafstenen
Grafmonumenten
Vormen en symboliek
Natuursteen grafmonumenten
Urnen


Grafstenen op maat gemaakt in Schiedam

Vanuit ons bedrijf Andersgedenkmonumenten, gelegen in Capelle aan den IJsselnabij Schiedam, leveren wij al jaren betaalbare en persoonlijke grafstenen van hoge kwaliteit. Met een persoonlijke grafsteen kunt u uw dierbare herdenken en eren. Wij vinden dat bij ieder persoon een ander grafsteen past. Om die reden kunnen wij grafstenen tot in de kleinste details op maat maken. 

Hierin kunnen wij u voorzien van het beste advies. U heeft keuze uit de vele mogelijkheden qua vorm of materiaal. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit grafstenen gemaakt van natuursteen, RVS of glas. Een combinatie van deze is ook mogelijk. 

Een grafsteen laten plaatsen in Schiedam? Dit kunnen wij al voor u realiseren op zeer korte termijn. 

Persoonlijk advies

Betaalbare en persoonlijke grafstenen leveren. Dat is hetgeen waar wij naar streven. Ons professionele team staat voor u klaar. Bij Andersgedenkmonumenten kiest u altijd voor een grafsteen die past bij uw gevoel en uw dierbare. Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen of naar de prijzen van een grafsteen in Schiedam? Bel ons, telefoonnummer: 06 30652609 of laat uw gegevens achter middels ons contactformulier.