Andersgedenkmonumenten
Assortiment / Cultuur /
Surinaamse Grafstenen
/

Surinaams / Creoolse Grafmonumenten

Zoekt u naar een speciale Surinaamse / Creoolse grafsteen voor uw overleden dierbare? Bij Andersgedenkmonumenten helpen wij u graag verder. Wij vervaardigen allerlei soorten grafmonumenten waaronder Surinaams / Creoolse soorten. Onze professionele medewerkers helpen u graag bij uw keuze.

Surinaamse / Creoolse gedenkmonumenten kunnen wij tot in detail voor u op maat ontwerpen. Daarbij kunt u kiezen uit allerlei materialen, kleuren, extra’s en vormen. Sommige Surinaams / Creoolse grafmonumenten kunnen wij al snel leveren en laten plaatsen.

Neem contact met ons op
Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Betaalbare grafstenen

Hulp bij keuze uit Creoolse grafstenen

De keuze van een Surinaams of Creools grafmonument is niet altijd eenvoudig. U wilt dit misschien op uw gemak doen en aan de hand van mooie voorbeelden. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u samen met onze ervaren medewerker een persoonlijke Surinaamse / Creoolse steen uitzoeken of samenstellen.

Andersgedenkmonumenten streeft ernaar dat u een goed gevoel aan de keuze voor een grafsteen overhoudt. Een Surinaams of Creools grafmonument is iets heel persoonlijks en belangrijks. Het draait er om dat u en de andere nabestaanden er helemaal tevreden mee zijn.

Surinaamse of Creoolse grafmonumenten bekijken? Maak een afspraak

Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken voor een Surinaams /Creools gedenkmonument of grafsteen? Wij houden rekening met uw wensen en budget. Telefoonnummer: 06 30652609. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens hier achter. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!