Andersgedenkmonumenten
Grafsteen prijzen
/

Grafstenen prijzen

Betaalbare grafsteen prijzen bij Andersgedenkmonumenten

Bent u op zoek naar grafsteen prijzen? Bij Andersgedenkmonumenten bieden wij diverse grafsteen modellen tegen betaalbare prijzen. Een grafsteen is vaak een persoonlijk monument ter nagedachtenis van een dierbare. Wij staan voor u klaar om u te adviseren over onze grafstenen en de mogelijkheden.

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en prijzen van de verschillende grafstenen

Bij Andersgedenkmonumenten staan wij klaar om u te ondersteunen bij de keuze van een grafsteen. U kunt bij ons kiezen uit grafstenen in de vorm van complete grafwerken, een staande grafsteen breed of een staande grafsteen hoog. Daarnaast bieden wij ook boeken, zuilen, harten en sokkels. Wij vertellen u graag over de talloze mogelijkheden en de bijbehorende prijzen van de grafsteen die u wilt laten maken door ons in gewenste uitvoering qua steensoort/kleur en afwerking.

Wanneer u voor een grafsteen van Andersgedenkmonumenten kiest, dan denken wij graag met u mee over de vorm, het materiaal en de diverse steensoorten. Dit bespreken wij het liefst tijdens een persoonlijk gesprek. Zo kiest u altijd voor een grafsteen die bij uw gevoel past. Een aantal grafstenen kunnen wij direct leveren. Deze zijn al binnen 1 maand te plaatsen.

Toch is het veelal maatwerk en moet u rekening houden met een levertijd van 3 maanden.

Informatie over prijzen van onze glazen of RVS grafstenen

Wij kunnen u tevens informeren over de prijzen en mogelijkheden van onze toepassingen van glas in grafstenen. Hier kunnen wij een ontwerp maken met bijvoorbeeld een foto of kunst en diverse kleuren er in verwerken. Een goed voorbeeld hiervan is een regenboog met tekst in een bepaalde kleur. Gaat uw voorkeur uit naar RVS? Ook dan kunt u bij ons terecht voor diverse mooie uit RVS vervaardigde grafmonumenten.

Bij Andersgedenkmonumenten streven wij er naar om met u binnen de financiële mogelijkheden te blijven. Natuurlijk zijn de prijzen voor een grafsteen wel afhankelijk van uw wensen en de door u gekozen materialen. Wij maken graag een afspraak met u zodat u in alle rust informatie kunt krijgen. Neem gerust contact met ons op, telefoonnummer: 06 30652609 of via ons contactformulier.

50x50 grafstenen v.a 495,-

Familiegraf/Eigengraf v.a 1600,-