Andersgedenkmonumenten
Assortiment /
Grafbeelden
/

Grafbeelden

Andergedenkmonumenten en Life Like Shapes slaan de handen in een voor het karakteriseren en personaliseren van u dierbare, in unieke en blijvende 3D herinneringen.


De combinatie van prachtig natuursteen met een driedimensionaal portret uit composiet materiaal geeft een extra dimensie aan ieder detail.


Neem contact met ons op
Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Betaalbare grafstenen

Bijzondere voorbeelden

Esther Hamels van Life Like Shapes

De realistiche sculpturen worden door ons met kennis van de menselijke anatomie handmatig vervaardigd op basis van door u aangeleverde foto's van uw dierbare. Een portret kan wanneer u dit wenst gebruikt worden om as van uw dierbare in te bewaren, ook is er een mogenlijkheid om as te verwerken in het portret zelf door deze er met grootste respect en zorgvuldigheid direct in te verwerken.


Rinus Tonder van Andersgedenkmonumenten en Esther Hamels van Life Like Shapes zijn twee ambitieuze ondernemers met beiden een grote passie voor hun vakgebied. Bovenstaande zijn enkele mogelijkheden die wij dankzij onze samenwerking aan u kunnen aanbieden, staat u wens er niet bij! Neem dan vooral contact op met ons zodat we samen kunnen kijken wat de mogenlijkheden zijn om ook uw wens en herinnering vorm te geven.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!