Assortiment /
Grafbeelden
/

Grafbeelden

Prachtige beelden en ornamenten

Esther Hamels van Life Like Shapes

Andergedenkmonumenten en Life Like Shapes slaan de handen in een voor het karakteriseren en personaliseren van u dierbare, in unieke en blijvende 3D herinneringen.


De combinatie van prachtig natuursteen met een driedimensionaal portret uit composiet materiaal geeft een extra dimensie aan ieder detail.


De realistiche sculpturen worden door ons met kennis van de menselijke anatomie handmatig vervaardigd op basis van door u aangeleverde foto's van uw dierbare. Een portret kan wanneer u dit wenst gebruikt worden om as van uw dierbare in te bewaren, ook is er een mogenlijkheid om as te verwerken in het portret zelf door deze er met grootste respect en zorgvuldigheid direct in te verwerken.


Rinus Tonder van Andersgedenkmonumenten en Esther Hamels van Life Like Shapes zijn twee ambitieuze ondernemers met beiden een grote passie voor hun vakgebied. Bovenstaande zijn enkele mogelijkheden die wij dankzij onze samenwerking aan u kunnen aanbieden, staat u wens er niet bij! Neem dan vooral contact op met ons zodat we samen kunnen kijken wat de mogenlijkheden zijn om ook uw wens en herinnering vorm te geven.