• Betrouwbaar en trouw in onze werkwijze en afspraken

Onze Werkwijze

  1. U maakt een afspraak
  2. Uw wensen en ideeën spreken we door
  3. Bepalen materiaalgebruik zoals welke natuursteensoorten en of combinatie is wenselijk
  4. Wij maken een schetsontwerp
  5. Uitzoeken van het lettertype en wijze van belettering. Er zijn veel mogelijkheden met belettering bijvoorbeeld: verdiept, handgehakt, brons, RVS, verheven etc
  6. Prijs berekenen
  7. Bij akkoord van de prijsopgave wordt er aanvraag gedaan van de vergunning voor het plaatsen
  8. Bestellen van het natuursteen dat nodig is om het monument samen te stellen
  9. Vervaardiging en montage en beletteren van het monument en eventuele accessoires bevestigen op het monument zoals vazen lantaarns, bronzen ornamenten etc
  10. Inplannen van de plaatsing van het grafmonument en overleg met de beheerder met betrekking tot eventuele plechtigheden op de begraafplaats. Er is meestal een kraantje nodig om het zware monument te plaatsen dat zomaar 1200 kilogram kan wegen.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bekijk onze showroom

In onze bescheiden toonzaal kunt u een goede indruk opdoen van de mogelijkheden en de verschillende natuursteensoorten die er zijn.  De verschillende bewerkingsmogelijkheden van roestvaststaal (RVS) Diverse toepassingen en combinaties van Glas en RVS en natuursteen monumenten.
En uiteraard combinaties met brons.

Voor een bezoek aan onze showroom, adviseren wij u een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij u met al onze aandacht te woord staan.

Meeuwensingel 101
2903 TE  Capelle aan den IJssel 
(nabij Rotterdam)

Openingstijden
Ma t/m Vrij : 09:00 tot 18:00 
Za: van 9:00 uur tot 16:00

Buiten openingstijden op afspraak geopend.

Meer informatie

06-30652609 
of stuur ons een e-mail via: info@andersgedenkmonumenten.nl


Advies bij uw keuzes

Onze missie

Samen met u een persoonlijk gedenkteken tot stand brengen waarin u allen uw diepe gevoelens ten opzichte van de overledene in terug kunt vinden. Vaak zijn er meerdere familieleden en vrienden die betrokken worden bij het tot stand komen van een gepast gedenkteken.

Daarom willen wij dan ook in een persoonlijk gesprek met u op de hoogte gebracht worden van al uw wensen en eventuele ideeën. Wij hebben kennis van de diverse materialen, hedendaagse technologie en ervaring, om datgene te realiseren wat u voor ogen heeft. Natuurlijk kennen wij de smart van het verlies van onze dierbare en willen dan ook met veel respect omgaan met deze diepgaande gebeurtenis.

We tonen u de mogelijkheden zodanig dat u zelf de keuze bepaalt betreffende vorm, inhoud en soort. Het gedenkteken zal dan passen bij de levenssfeer van uw dierbare.

Goede Prijs-Kwaliteitverhouding
Wij streven er naar om met u binnen uw financiële mogelijkheden te blijven. U zult begrijpen dat de kosten afhankelijk zijn van uw wensen en de door u gekozen materialen.

Er zijn talloze mogelijkheden qua vorm, materiaal, kleur, toepassing van bewerkte foto’s, symbolen en accessoires.
Na ons eerste contact maken wij een afspraak, indien gewenst bij u thuis of op de vestiging zodat u in alle rust informatie kunt krijgen. Na met u overeengekomen te zijn welke uitvoering uw keuze is geworden en de daaraan verbonden kosten vastgelegd te hebben, kunnen we u desgewenst op de hoogte houden van het tot stand komen van uw gedenkteken.

Bij specifieke en unieke gedenkmonumenten (eigen ontwerp of een ontwerp door ons aangeleverd) verzorgen wij, indien gewenst, tegen gereduceerde kosten, ook een tijdelijk grafteken, dit in verband met de levertijd van ca. 10 tot 14 weken (mits niet op voorraad) nadat de vergunning van de begraafplaats / gemeente is verleend. De levertijd van RVS/glas monumenten bedraagt 6 weken. Direct na plaatsing van het gedenkteken brengen we u daarvan op de hoogte.