Andersgedenkmonumenten
 • Grafstenen en grafmonumenten bij Andersgedenkmonumenten
  ​Betrouwbaar en trouw in onze werkwijze en afspraken

Over ons /
Werkwijze
/

Onze Werkwijze

 1. U kunt geheel vrijblijvend met ons een afspraak inplannen. (kan ook in de avonduren en eventueel in het weekend of huisbezoek zijn)
 2. Tijdens deze afspraak bespreken we al uw wensen en eventuele ideeën door
 3. Tevens is dat ook een geschikt moment om na te denken wat uw voorkeuren zijn qua materiaalgebruik en uitstraling
 4. Wij maken een schetsontwerp
 5. Uitzoeken van het lettertype en wijze van belettering is ook een belangrijk onderdeel, er zijn namelijk best veel mogelijkheden bijvoorbeeld: verdiept of een verheven letter of een handmatig gehakte letter, bronzen letters, RVS letters, letters met bladgoud gevuld, etc.etc.
 6. Prijs berekenen
 7. Bij akkoord van de prijsopgave wordt er aanvraag gedaan van de vergunning voor het plaatsen van de grafbedekking
 8. Bestellen van het natuursteen en of andere materialen die benodigd zijn om het monument samen te stellen
 9. Vervaardiging en montage en het monument voorzien van tekst en eventuele accessoires bevestigen op het monument zoals vazen lantaarns, bronzen ornamenten etc.etc.
 10. Inplannen van de plaatsing van het grafmonument en overleg met de beheerder dit in verband met eventuele plechtigheden op de begraafplaats. Er is meestal een mobiele kraan nodig om het zware monument te plaatsen dat zomaar honderden kilo`s kan wegen.

Grafstenen v.a. 495,-
​Familiegraf/eigen graf v.a. 1600,-

Bekijk onze showroom

In onze bescheiden toonzaal kunt u een goede indruk opdoen van de mogelijkheden en de verschillende natuursteensoorten die er zijn.  De verschillende bewerkingsmogelijkheden van roestvaststaal (RVS) Diverse toepassingen en combinaties van Glas en RVS en natuursteen monumenten.
En uiteraard combinaties met brons.

Voor een bezoek aan onze showroom, adviseren wij u een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij u met al onze aandacht te woord staan.

Meeuwensingel 101
2903 TE  Capelle aan den IJssel 
(nabij Rotterdam)

Openingstijden
Ma t/m Vrij : 09:00 tot 18:00 
Za: van 11:00 uur tot 16:00

Indien niemand aanwezig bel 06-30652609 

Meer informatie

06-30652609 
of stuur ons een e-mail via:info@andersgedenkmonumenten.nl


Advies bij uw keuzes

Onze missie

Samen met u een persoonlijk gedenkteken tot stand brengen waarin u allen uw diepe gevoelens ten opzichte van de overledene in terug kunt vinden. Vaak zijn er meerdere familieleden en vrienden die betrokken worden bij het tot stand komen van een gepast gedenkteken.

Daarom willen wij dan ook in een persoonlijk gesprek met u op de hoogte gebracht worden van al uw wensen en eventuele ideeën. Wij hebben kennis van de diverse materialen, hedendaagse technologie en ervaring, om datgene te realiseren wat u voor ogen heeft. Natuurlijk kennen wij de smart van het verlies van onze dierbare en willen dan ook met veel respect omgaan met deze diepgaande gebeurtenis.

We tonen u de mogelijkheden zodanig dat u zelf de keuze bepaalt betreffende vorm, inhoud en soort. Het gedenkteken zal dan passen bij de levenssfeer van uw dierbare.

Goede Prijs-Kwaliteitverhouding
Wij streven er naar om met u binnen uw financiële mogelijkheden te blijven. U zult begrijpen dat de kosten afhankelijk zijn van uw wensen en de door u gekozen materialen.

Er zijn talloze mogelijkheden qua vorm, materiaal, kleur, toepassing van bewerkte foto’s, symbolen en accessoires.
Na ons eerste contact maken wij een afspraak, indien gewenst bij u thuis of op de vestiging zodat u in alle rust informatie kunt krijgen. Na met u overeengekomen te zijn welke uitvoering uw keuze is geworden en de daaraan verbonden kosten vastgelegd te hebben, kunnen we u desgewenst op de hoogte houden van het tot stand komen van uw gedenkteken.

Bij specifieke en unieke gedenkmonumenten (eigen ontwerp of een ontwerp door ons aangeleverd) verzorgen wij, indien gewenst, tegen gereduceerde kosten, ook een tijdelijk grafteken, dit in verband met de levertijd van ca. 10 tot 14 weken (mits niet op voorraad) nadat de vergunning van de begraafplaats / gemeente is verleend. De levertijd van RVS/glas monumenten bedraagt 6 weken. Direct na plaatsing van het gedenkteken brengen we u daarvan op de hoogte.