Andersgedenkmonumenten
  • Grafstenen en grafmonumenten bij Andersgedenkmonumenten
    Betrokken, Bekwaam, Betrouwbaar

    Anders en persoonlijk

Assortiment
/

Ruime collectie en materialen

Wij maken diverse soorten gedenkmonumenten en kunnen u op een deskundige wijze helpen. Onze kracht is om u van goed advies te voorzien en lage prijzen te hanteren. Ons team is zeer professioneel en vakkundig en wij plaatsen een grafmonument of gedenkmonument door heel Nederland.

Grafstenen v.a 495,-
​Eigengraf/familiegraf v.a 1600,-

Grafmonumenten

                                           Grafmonumenten 

Als u een dierbare verliest moet u vaak ook nadenken over het aanschaffen van een mooi grafmonument. Hiermee geeft u de nagedachtenis aan uw overleden dierbare vorm. Bij Andersgedenkmonumenten bieden wij diverse grafmonumenten. Wij kunnen een grafmonument voor u laten maken en u op een persoonlijke wijze helpen.

Of u nu zoekt naar een grafmonument voor een algemeen graf, een eigen graf, familiegraf of grafkelder: wij staan wij voor u klaar. Ons ervaren team denkt met u mee over de vorm en het materiaal van het grafmonument. Sommigen hiervan zijn op kort termijn leverbaar. Wij kunnen deze soms al met één maand plaatsen.

Naast standaard grafmonumenten bieden wij ook nieuwe soorten. Zo kunt u kiezen voor een grafmonument met een foto van uw dierbare in glas. Het is ook mogelijk om een afbeelding van een persoon of dier in 3D te laten laseren. Zo’n glazen grafmonument kunt u in verschillende vormen en maten bestellen.

Bekijk onze grafmonumenten
Grafstenen

                                       Persoonlijke grafstenen

Ieder persoon krijg ooit te maken met het verliezen van een dierbare. Dan komt het moment dat men een waardige gedenkplek wilt creëren die past bij de dierbare.

Dit kan beïnvloed worden door middel van een symbool of een levenswijze of gewoonweg door een gedicht/schilderij of afbeelding in het ontwerp van het grafmonument te verwerken. Dit is voor ieder mens anders.

Soms is het thema “eenvoud en sober“ als de persoon zelf ook zo heeft geleefd. Maar is uw dierbare bijvoorbeeld een uitgesproken persoon of bijzondere kunstenaar geweest tijdens zijn verblijf op aarde, dan is het natuurlijk heel bijzonder en persoonlijk om iets van zijn kunst te verwerken in het gedenkmonument.
En dat kan zijn een monument van natuursteen, maar kan ook van RVS/glas of een combinatie van alle deze materialen.

Bekijk onze grafstenen
Urnen

                                        Van Mini tot Speciaal

In de vestiging zijn een honderdtal verschillende urnen te bezichtigen maar u kunt ook een indruk opdoen in de webshop: www.gedenkartikelenonline.nlu bent natuurlijk niet gebonden om een aankoop online te doen u kunt altijd contact opnemen en vragen of we het desbetreffende model in de vestiging hebben staan om deze eerst te bezichtigen op afspraak.

Bekijk onze urnen
Materialen

                                      Verschillende materialen

Als u een bezoek aan onze vestiging in Capelle aan den IJssel brengt heeft u de mogelijkheid om alle denkbare materialen zoals natuursteen. In de toonzaal hebben we een overzicht van de verschillende bewerkingen die daarin mogelijk zijn.

Bekijk onze materialen
Wij helpen u graag verder bij uw keuze