• Grafstenen en grafmonumenten in Hendrik-Ido-Ambacht

    Goedkope grafstenen van hoge kwaliteit, hoewel de grafstenen uit onze bugdet collecties een lage prijs hebben, zijn deze grafstenen van hoge kwaliteit en verzorgen wij zorgvuldig en vakkundig de plaatsing van de grafsteen op de betreffende begraafplaats in en om Hendrik-Ido-Ambacht.
    Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten? 

Persoonlijk advies

Betaalbare grafstenen

30 jaar garantie

10 jaar ervaring

Benieuwd naar de grafsteen prijzen?

Neem contact met ons op!

Herdenken van uw dierbare met een grafmonument 

Wanneer u uw dierbare verliest, komt er een moment dat u moet nadenken over de manier waarop de nagedachtenis vorm moet krijgen.


Bij Andersgedenkmonumenten hebben wij voor elk persoon een passend gedenkmonument. Zo kunt u naar eigen idee en budget een monument ontwerpen. Wij kunnen en zullen u op dit gebied volledig ontzorgen. Zo regelen wij het aanvragen van een vergunning, het plaatsen van een grafsteen tot het onderhouden van de grafsteen.


Naast grafstenen bieden wij nog meer gedenkmonumenten aan zoals urnen en grafmonumenten. 

Neem contact op

Beoordeeld met een 9,9 uit 17 beoordelingen! ★★★★★

Verschillende soorten grafstenen in Hendrik Ido Ambacht

Na het maken van een afspraak, ontvangen wij u graag in onze showroom. Hier kunt u alle gedenkmonumenten en grafstenen bekijken en voelen. Wij streven ernaar om u te voorzien van goede adviezen, hoge kwaliteit service en betaalbaarheid.Bij Andersgedenkmonumenten houden wij rekening met uw financiele middelen. Zo heeft u al een grafsteen vanaf €495,-


Ook hebben wij voor iedere religie een collectie gedenkmonumenten. Van Christelijk tot Hindoe. Ons team is zeer professioneel en vakkundig en wij plaatsen niet alleen grafstenen in Hedrik Ido Ambacht, maar door heel Nederland. 

Neem contact op

Begraafplaats Achterambacht
Achterambachtseweg 8 b 3342 LB Hedrik- Ido_Ambacht


Bekijk ons assortiment

Bronzen gedenktekens
Marmeren grafstenen
Grafmonumenten
Vormen en symboliek
Natuursteen grafmonumenten
Urnen

Persoonlijke grafstenen in Hendrik Ido Ambacht.

Wij leveren al jaren, naar alle tevredenheid van onze klanten, grafstenen van bijzonder hoge kwaliteit in Hedrik ido Ambacht. Bij Andersgedenkmonumenten zijn wij in staat om grafstenen en monumenten tot in de kleinste detail voor u te ontwerpen. U heeft een mooi, uniek en persoonlijk gedenk monument voor uw dierbare. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit grafstenen gemaakt van natuursteen, glas of RVS. Een combinatie van de verschillende materialen is natuurlijk ook mogelijk.

Onze Showroom nabij Hendrik Ido Ambacht.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een grafsteen of grafmonument te laten plaatsen? U bent van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den Ijssel,nabij Hendrik Ido Ambacht. Wij raden u aan om van te voren een afspraak in te plannen. 

Veel gestelde vragen

Wat kost een grafsteen nabij Hendrik Ido Ambacht?

Wij verzorgen al grafstenen vanaf 495,- en familiegraven vanaf 1600,-

Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?

Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Wij van Andersgedenkmonumenten hebben al veel monumenten mogen restaureren, voor voorbeelden ga naar www.andersgedenkmonumenten.nl

Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Andergedenkmonumenten dat?

Andersgedenkmonumenten verzorgt alles van vergunningaanvraag tot de plaatsing.

Kan ik zelf de grafsteen laten ontwerpen?

U kunt bij ons helemaal naar eigen smaak een grafsteen ontwerpen, alles kan bij Andergedenkmonumenten.