• Grafstenen en Grafmonumenten in Gouda

    Bij Andersgedenkmonumenten kunt u geheel naar eigen ontwerp, materiaalkeuze en budget een gedenkmonument aanschaffen voor uw dierbare. 

    Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten? 

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Betaalbare grafstenen
Onze prijzen zijn inclusief het plaatsen van de grafstenen in Rotterdam en omgeving en 100 verdiepte karakters

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Benieuwd naar de grafsteen prijzen?

Neem contact met ons op!

Een persoonlijke manier om te gedenken

Wij krijgen er allemaal een keer mee te maken. Het hoort nu eenmaal bij het leven; de dood. Soms onverwachts en soms is er een tijd waarin de dood je tegemoetkomt. Beide momenten waarop je moet nadenken over het begraven/cremeren en hoe u uw dierbare wilt gedenken. Te denken valt aan een grafsteen, grafmonument of een urn. Wij maken diverse gedenkmonumenten voor u op maat en zullen u op een persoonlijke en professionele wijze helpen.  

Neem contact op

Beoordeeld met een 10 uit 9 beoordelingen! ★★★★★

Een grafsteen kopen in Gouda voor elk budget

Bij Andersgedenkmonumenten kunt u al een grafsteen uitzoeken vanaf €500,-. Ook kunt u bij ons aangeven of het gedenkmonument passend moet zijn bij een bepaalde religie. Wij hebben voor iedere religie een collectie. Of als u juist een neutrale levensbeschouwing terug wilt zien in een gedenkmonument, dan kan dat natuurlijk ook.  
 

Ons team streeft ernaar om u van goed advies te voorzien tegen een gezond tarief. Wij zijn zeer vakkundig en professioneel en plaatsen naast grafstenen in Gouda ook grafstenen door de rest van Nederland.                 

Neem contact op

Bekijk ons assortiment

Bronzen gedenktekens
Marmeren grafstenen
Grafmonumenten
Vormen en symboliek
Natuursteen grafmonumenten
Urnen

Grafstenen en Grafmonumenten van hoge kwaliteit

Inmiddels bestaat Andersgedenkmonumenten al jaren en leveren betaalbare en persoonlijke grafstenen van een hoge kwaliteit. Wij staan u graag bij als het gaat om het uitzoeken van een mooie, bijzondere nagedachtenis aan uw naaste.  Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor een passend advies voor de keuze wat betreft kleur, vorm en materiaalkeuze. Er kan gekozen worden uit een grafmonument van natuursteen, glas of RVS of een combinatie van diverse materialen. 

Kom langs voor persoonlijk advies

In Capelle aan den IJssel, nabij Gouda, kunt u ons bezoeken in onze showroom. U kunt hier onze collectie bekijken en inspiratie op doen. Wij nemen alle tijd voor u om de opties te bespreken en tot een prachtig gedenkmonument te komen die aan uw verwachten voldoet. 


Wij houden hierbij uiteraard rekening met uw financiële situatie of mogelijkheden. Ons doel is om elke keer weer persoonlijke en betaalbare grafstenen te leveren. Kom bij ons langs voor een persoonlijk advies, ons team staat voor u klaar. Voor meer vragen, neem dan contact met ons op via 0630652609 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. 


T. 010 - 75 28 837

M. 06 - 30 65 26 09

E. info@andersgedenkmonumenten.nl