Andersgedenkmonumenten
  • Grafstenen en grafmonumenten in Zevenhuizen

    Bij Andersgedenkmonumenten kunt u persoonlijk advies krijgen voor een waardig monument voor uw dierbare. 

    Neem contact met ons op!

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten? 

Persoonlijk advies

Betaalbare grafstenen

30 jaar garantie

10 jaar ervaring

Een persoonlijke manier om te gedenken

De dood is iets wat bij het leven hoort. Vroeg of laat krijgen wij er, soms geheel onverwachts, mee te maken. Een moment waarbij u ook stilstaat bij de manier waarop u uw geliefde wilt herdenken. Te denken valt aan een grafsteen, grafmonument of een urn. Wij geven u graag persoonlijk advies of samen met u een mooi en waardig monument te ontwerpen. 

Neem contact op

Benieuwd naar de grafsteen prijzen in Zevenhuizen?

Neem contact met ons op!

Een grafsteen kopen in Zevenhuizen voor elk budget

In de regio Zevenhuizen bieden wij grafsteenmodellen voor algemene graven, familiegraven, urn graven of grafkelders. Wij geven u graag persoonlijk advies over de vormen en materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een mooie grafsteen vervaardigd uit glas, natuursteen, RVS of een combinatie hiervan. 


Ook houden wij rekening met uw financiële middelen. 

Bij Andersgedenkmonumenten kunt u al een grafsteen uitzoeken vanaf €500,-. Een heel aantal grafstenen zijn direct leverbaar. Deze kunnen wij in een zeer korte tijd plaatsen.


Wij houden rekening met uw religie. Wij hebben voor iedere religie een collectie. Of als u juist een neutrale levensbeschouwing terug wilt zien in een gedenkmonument, dan kan dat natuurlijk ook. 

 

Ons team streeft ernaar om u van goed advies te voorzien tegen een gezond tarief. Wij zijn zeer vakkundig en professioneel en plaatsen naast grafstenen in Zevenhuizen, ook grafstenen door de rest van Nederland.   

Neem contact op

Kom langs in onze showroom nabij Zevenhuizen

Ons assortiment

Bronzen gedenktekens
Bronzen gedenktekens
Grafmonumenten
Grafmonumenten
Natuursteen grafmonumenten
Natuursteen grafmonumenten
Bronzen gedenktekens
Marmeren grafstenen
Vormen en Symboliek
Vormen en Symboliek
Urnen
Urnen

Begraafplaats Zevenhuizen

Zuidplasweg 3, 2761 JK Zevenhuizen

Grafstenen en Grafmonumenten van hoge kwaliteit

Inmiddels heeft Andersgedenkmonumenten al jaren ervaring en zijn onze klantbeoordelingen erg hoog. Wij streven naar persoonlijk advies, goede service en hoge kwaliteit. Wij staan voor u klaar in onze showroom in Capelle aan den IJssel, nabij Zevenhuizen, om u te voorzien van de beste service. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor een passend advies voor de keuze wat betreft kleur, vorm en materiaalkeuze. Er kan gekozen worden uit een grafmonument van natuursteen, glas of RVS of een combinatie van diverse materialen. 

Kom bij ons langs voor persoonlijk advies

In Capelle aan den IJssel, nabij Zevenhuizen, kunt u ons bezoeken in onze showroom. U kunt hier onze collectie bekijken en inspiratie op doen. Wij nemen alle tijd voor u om de opties te bespreken en tot een prachtig gedenkmonument te komen die aan uw verwachten voldoet. 

Wij houden hierbij uiteraard rekening met uw financiële situatie of mogelijkheden. Ons doel is om elke keer weer persoonlijke en betaalbare grafstenen te leveren. Kom bij ons langs voor een persoonlijk advies, ons team staat voor u klaar. Voor meer vragen, neem dan contact met ons op via 0630652609 of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Veelgestelde vragen 

Wat zijn de grafsteenprijzen nabij Zevenhuizen?

Wij hebben al grafstenen vanaf 495,- en familiegraven vanaf 1600,-

Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?

Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren.Wij van andersgedenkmonumenten hebben al veel monumenten mogen restaureren voor voorbeelden www.andergedenkmonumenten.nl

Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?

U kunt bij ons helemaal naar eigen smaak een grafsteen ontwerpen,alles kan bij Andergedenkmonumenten

Hebben jullie ook bugdet monumenten?

Wij hebben hele mooie monumenten in een lagere prijsklasse.