Assortiment / Cultuur /
Islamitische Grafstenen
/

Zuiderbegraafplaats

Op de mooi onderhouden begraafplaats te Rotterdam Zuid genaamd Zuiderbegraafplaats vind je ook een Islamitisch gedeelte waar we monumenten hebben geplaatst waar we best trots op zijn. Mooi en vakkundig afgewerkt en netjes geplaatst. 

Islamitische Grafstenen

Zoekt u naar Islamitische grafmonumenten of grafstenen? 

Andersgedenkmonumenten heeft diverse soorten grafmonumenten die wij tot in de kleinste details op maat kunnen vervaardigen. Islamitische grafstenen kunnen wij bijvoorbeeld voorzien van een Arabische tekst.

Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij de keuze van een Islamitische grafsteen. 

U kunt kiezen uit grafmonumenten in diverse vormen en materialen.

Bekijk onze Islamitische grafmonumenten in de showroom


Als u een bezoek aan Andersgedenkmonumenten in Capelle a/d IJssel brengt, dan krijgt u advies op maat. Hier kunt u op afspraak in alle rust de mogelijkheden voor Islamitische grafstenen bekijken. 

Naast traditionele grafmonumenten bieden wij moderne soorten. Denk bijvoorbeeld aan grafstenen gemaakt van glas en/of RVS.

Ons professionele team streeft ernaar om iedere klant zo persoonlijk mogelijk te adviseren bij de keuze van Islamitische grafmonumenten. Daarbij willen wij dat u er een goed gevoel aan overhoudt en tevreden bent met hetgeen u wilt laten maken voor uw overleden dierbare.

Uiteraard begrijpen wij dat bij de aanschaf van een Islamitische grafsteen te maken heeft met bepaalde regels.

Ons professionele team streeft ernaar om iedere klant zo persoonlijk mogelijk te adviseren bij de keuze van Islamitische grafmonumenten. Daarbij willen wij dat er een goed gevoel aan overhoudt en tevreden bent met hetgeen u wilt laten maken voor uw overleden dierbare. 


Islamitisch begraven 

Er zijn een aantal zaken waar rekening mee gehouden wordt, onder andere de richting van het graf en een raamwerk van gewapend beton in plaats van een dichte plaat. 

Labrador Dark

In het hart alle tekst gepositioneerd en ondanks de beperkte ruimte is dat toch gelukt vanwege wat extra aandacht van onze vormgever. 

Indian Black

Prachtige duurzame steensoort en door de tekst warm wit of ook wel off white te lakken is de leesbaarheid optimaal.


Kashmir Gold


Letterplaat met een verheven maan en ster en de golvende tuinstrook voorzien van 3 bloemen waarvan de stelen van de bloem initialen zijn.