Andersgedenkmonumenten
Assortiment /
Urnen
/

Urnen

In de vestiging zijn een honderdtal verschillende urnen te bezichtigen, maar u kunt ook een goede indruk opdoen in de webshop: www.gedenkartikelenonline.nl

U bent natuurlijk niet gebonden om een aankoop online te doen. U kunt altijd contact opnemen en vragen of we het desbetreffende model in de vestiging hebben staan om deze eerst te bezichtigen op afspraak.

Onderstaand ook een aantal zelf ontworpen of samengestelde urnen die persoonlijk en uniek zijn dus waar geen 2e van is gemaakt.

Neem contact met ons op
Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Betaalbare grafstenen

Ruim assortiment in urnen

Wij hebben een ruim assortiment van verschilende urnen. Denk daarbij aan urnen van glas, hout, messing, tin, glasfiber, marmer- en cloissone. 

In onze winkel - showroom in Capelle aan den IJssel treft u een groot assortiment urnen, waaronder natuurstenen urnen. Diverse glazen urnen kunnen worden voorzien van een persoonlijke tekst. Vraagt u naar de mogelijkheden.
Cloissone
Cloissone
Marmeren urn
Marmeren urn
Urn van glas
Urn van glas
Messing urn
Messing urn
Glasfiber
Glasfiber
Urnen van tin
Urnen van tin

Bijzondere voorbeelden

Laat u inspireren..

Urnen zijn er in veel materiaalsoorten, kleuren en maten. Persoonlijke voorkeur speelt mee bij de keuze van het materiaal en de kleur. Laat u inspireren en adviseren in onze showroom in Capelle aan den IJssel.

Buiten of binnen plaatsing van de urn?

Overweegt u een urn buiten te plaatsen of juist binnen? Dit kan allemaal meespelen bij het kiezen van de juiste urn. Wilt u betrouwbare informatie betreft onze urnen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!