Andersgedenkmonumenten

Grafstenen voor begraafplaats Westduin in Den Haag

Bent u op zoek naar een uniek grafmonument voor begraafplaats Westduin in Den Haag om uw dierbare te herdenken? Bij Andersgedenkmonumenten zit u goed. We ontwerpen namelijk grafstenen en gedenkmonumenten geheel naar uw eigen ontwerp, materiaalkeuze en budget.

Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Gratis tijdelijke gedenkplaat

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten?

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Gratis tijdelijke gedenkplaat
Bij aankoop van een grafmonument ontvangt u een gratis tijdelijk gedenkplaat ter waarde van €50,-

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Begraafplaats Westduin, Den Haag

Vlak bij de Haagse Duinen vindt u de gemeentelijke begraafplaats Westduin. Deze groene en serene herdenkingsplek staat voor rust en sfeer. De begraafplaats bestaat uit particuliere graven, familiegraven en een urnentuin. 


Verder vindt u er ook een herdenkingsmonument voor de leden van de Stijkelgroep, een verzetsgroep die tijdens de Tweede Wereldoorlog strijdend ten onder ging. Wat begraafplaats Westduin echter zo uniek maakt, is het mooie Herdenkingsplein. De bomen, planten en paden van het plein sluiten mooi aan bij de sfeer van de Duinen en creëren zo een prachtige plek om uw dierbare in alle rust te herdenken.Neem contact met ons op

Grafmonumenten voor begraafplaats Westduin

Bekijk hier enkele voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten die wij geplaatst hebben. 

Budget grafsteen
Budget grafsteen
Familie graf
Eigen graf
Grafstenen
Grafstenen
Kindergraf
Kindergraf
Algemene graf
Algemeen graf
Urngraf
Urngraf

Bijzondere voorbeelden

Moet er een vergunning worden aangevraagd? 

Het verliezen van een dierbare is een moeilijke en emotionele periode. Er moeten heel wat zaken geregeld worden en dit verloopt vaak erg moeizaam. Bij Andersgedenkmonumenten proberen we u daarom zoveel mogelijk te ontzorgen. 


We bieden dan ook een zeer complete service aan, gaande van het aanvragen van eventuele vergunningen tot het plaatsen en het onderhoud van de grafsteen. Op deze manier gunnen we u de nodige rust om uw verlies in alle sereniteit te verwerken.

Vakkundig advies

Een persoonlijk grafmonument is een prachtige manier om uw dierbare te herdenken en te eren. Ons professioneel en ervaren team staat dan ook op elk moment voor u klaar. 

Ze luisteren aandachtig naar uw persoonlijke voorkeuren en creëren op basis van uw wensen een uniek ontwerp. Ze zorgen voor een unieke grafsteen die uw gevoelens perfect weerspiegelt. Met een persoonlijke grafsteen van Andersgedenkmonumenten kan u dan ook een mooie en symbolische herdenkingsplek oprichten.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!