Andersgedenkmonumenten
Assortiment /
Accessoires
/

Gedenkaccessoires

Een prachtige manier om een overledene te gedenken, is door elke dag een herinnering aan hem of haar met je mee te dragen. Je wilt misschien een nieuwe ring laten maken van een sieraad dat je van diegene hebt gekregen, een medaillon met een foto van hem of haar erin .

Benieuwd naar onze gedenkartikelen? Lees meer over de persoonlijke opties hieronder. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Bekijk bijvoorbeeld onze urnen of onze grafmonumenten. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek in onze showroom.

Bekijk ons assortiment hieronder

Keuzemogelijkheden in vazen


Grafvazen leveren we in bijna alle denkbare granietsoorten en volgens de gemaakte tekening en maatvoering. Maar vazen kunnen ook van ander materiaal (zoals brons) zijn.

Ook leveren we sokkels waar de vazen op geplaatst kunnen worden. Doorgaans geeft men van te voren aan dat er rekening gehouden moet worden met een vaas en/of lantaarn in het 3D ontwerp dat we maken voor de klant. Middels dit ontwerp kan men een duidelijk beeld krijgen van het grafmonument en de toepassing van een vaas en/of lantaarn.

Vaak zorgen we ervoor dat aan de voorzijde van een grafmonument waar een vaas en lantaarn op moet komen te staan dat er twee blokken worden gemaakt waar de vaas en de lantaarn op komen te staan deze blokken zijn meestal verhoogd en 20 x 20 cm  zodat de vaas en de lantaarn er met gemak op passen en er een mooie eenheid en rust ontstaat in het ontwerp.

Voorbeelden in de vorm van foto’s van geplaatste monumenten en schetsen van dergelijke toepassingen hebben we in de vestiging te Capelle aan den IJssel.

Uitgebreide collectie in gedenkaccessoires

Ruime collectie voor elk budget

Graflantaarn

Ieder monument heeft zo zijn karakter en uitstraling en daarbij kan men een passende lantaarn zoeken. In de vestiging hebben we genoeg voorbeelden en tevens de catalogus van een aantal leveranciers die een ruime collectie lantaarns voeren die van hoge kwaliteit zijn.

Engelen

Omdat er zoveel verschillende engelen zijn tonen we hier een voorbeeld in zowel bronskleur als geschilderd brons. Zo heeft u een indruk over de mogelijkheid om kleur toe te passen. In de vestiging kunnen we mits dat gewenst is alles vertellen over het materiaal, de bevestiging op of aan hert monument, de verschillende formaten en bijbehorende prijzen.

Beelden

Omdat er zoveel verschillende engelen zijn tonen we hier een voorbeeld in zowel bronskleur als geschilderd brons. Zo heeft u een indruk over de mogelijkheid om kleur toe te passen. In de vestiging kunnen we mits dat gewenst is alles vertellen over het materiaal, de bevestiging op of aan hert monument, de verschillende formaten en bijbehorende prijzen.

Gedenksieraden

Een prachtige manier om uw overleden dierbare een plekje te geven.


Om een overledene te gedenken, is door bijvoorbeeld elke dag als herinnering aan hem of haar met je mee te dragen.


Vogels

Grafdecoratie door middel van een symbool, kunstwerk of dier te verwerken 


Vogels zijn voor veel mensen het symbool van vrijheid en daar is natuurlijk het gezegde “zo vrij als een vogel“ uit ontstaan. Vogels van brons zijn er in diverse maten, vaak kan men met een klein ornament zoals een vogel op een tak of een wegvliegende vogel al een mooi en speciaal effect bereiken. En dit kan symbool staan voor de dierbare die wegvliegt uit hun leven. Of meerdere vogels die de kinderen symboliseren.

Vlinders

Prachtige symboliek door toepassing van een vlinder


Vlinders kunnen in verschillende formaten toegepast worden in of op het grafmonument. Deze kunnen uit diverse materialen en met verschillende afwerkingen geleverd worden. Als men een keuze heeft gemaakt voor een bepaald model vlinder is het aan ons om deze vervolgens op het monument te bevestigen op de door u bepaalde plek.


Er zijn vlinders van brons in de standaard bronskleur of brons met een patina en er is zelfs de mogelijkheid om vlinders van brons aan te schaffen die geschilderd zijn in verschillende kleuren.

Wij bieden sinds kort ook de mogelijkheid om vlinders van glas te laten maken door een glaskunstenares die prachtige vlinders maakt en mooie kleuren gebruikt die soms zelf uitgekozen kunnen worden.