Andersgedenkmonumenten

Grafstenen voor begraafplaats IJsselmonde

Wilt u uw dierbare op een unieke en persoonlijke manier herdenken? Andersgedenkmonumenten heeft exact wat u zoekt. We ontwerpen namelijk unieke grafstenen voor begraafplaats IJsselmonde in Rotterdam. Door deze grafstenen op maat te maken creëren wij en prachtige en symbolische gedenkplek. 


Onze showroom bevindt zich in Capelle aan den IJssel op slechts 10 minuten rijden vanaf Rotterdam. Uiteraard kunt u bij ons gratis parkeren. 


Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Gratis tijdelijke gedenkplaat

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten?

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Gratis tijdelijke gedenkplaat
Bij aankoop van een grafmonument ontvangt u een gratis tijdelijk gedenkplaat ter waarde van €50,-

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Begraafplaats IJsselmonde in Rotterdam

De begraafplaats van IJsselmonde in Rotterdam bestaat al sinds 1972. De begraafplaats beschikt over een uitvaartcentrum, een strooiveld en een prachtig gedenkpark. In het uitvaartcentrum vindt u een mooie aula, ideaal om een serene afscheidsplechtigheid te houden. 


Het gedenkpark creëert dan weer een rustige plek midden in dit druk bebouwde deel van de stad. Dankzij de gevarieerde groenvoorzieningen en de vele bankjes vormt deze begraafplaats het perfecte decor om even te bezinnen en herinneringen aan uw dierbaren op te halen.

Neem contact met ons op

Bekijk hier de mogelijkheden voor grafmonumenten voor begraafplaats IJsselmonde

De mogelijkheden bij Andersgedenkmonumenten zijn eindeloos. Een familiegraf, eigen graf of een kindergraf; bij ons kan het allemaal. Bovendien hebt u de keuze uit diverse materialen, steensoorten en vormen. Samen ontwerpen we een uniek en passend grafmonument dat perfect bij uw wensen aansluit.

Budget grafsteen
Budget grafsteen
Familie graf
Eigen graf
Grafstenen
Grafstenen
Kindergraf
Kindergraf
Algemene graf
Algemeen graf
Urngraf
Urngraf

Bijzondere voorbeelden

Anders en persoonlijk

Een dierbare verliezen is een emotionele gebeurtenis die u op een gepaste manier moet verwerken. Een gedenkmonument of een grafsteen vormt een belangrijk onderdeel van dit verwerkingsproces. 


Bij Andersgedenkmonumenten staan we dan ook op elk moment klaar om u met persoonlijk advies bij te staan. We zorgen voor deskundige hulp bij het uitkiezen van het grafmonument, zodat u een mooie gedenkplek ontwerpt waar u telkens weer tot rust komt.

Vakkundig advies

Wilt u meer informatie over de verschillende opties die u bij Andersgedenkmonumenten heeft? Maak dan een afspraak met ons team en kom onze showroom rustig bekijken. 

Onze specialisten staan op elk moment voor u klaar en zullen de diverse mogelijkheden uitvoerig met u bespreken. U hebt alle tijd om rustig een keuze te maken, zodat u een grafsteen kiest die perfect bij uw gevoelens en wensen aansluit.

Telefoonnummer: 06 30 65 26 09.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!