Andersgedenkmonumenten

Grafstenen voor begraafplaats de Essenhof in Dordrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf dat persoonlijke grafstenen ontwerpt voor begraafplaats de Essenhof in Dordrecht? Dan bent u bij Andersgedenkmonumenten aan het juiste adres. We zorgen namelijk voor unieke gedenkmonumenten geheel naar uw wensen en persoonlijke voorkeuren.


Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Gratis tijdelijke gedenkplaat

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten?

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Gratis tijdelijke gedenkplaat
Bij aankoop van een grafmonument ontvangt u een gratis tijdelijk gedenkplaat ter waarde van €50,-

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Begraafplaats Essenhof, Dordrecht

Aan de Nassauweg te Dordrecht vindt u begraafplaats en crematorium Essenhof terug. Deze mooie gedenkplek bestaat uit een oud historisch deel en nieuwere hedendaagse grafvelden. U hebt dan ook de keuze uit diverse graflocaties en asbestemmingsmogelijkheden. 


Begraafplaats Essenhof wordt gekenmerkt door een prachtige combinatie van moderne begraafplaatsen met historische grafkelders en monumentale gebouwen. Deze rustige groene omgeving ligt er bovendien erg verzorgd bij, zodat iedereen hier de nodige rust vindt om een dierbare waardig te herdenken.Neem contact met ons op
Begraafplaats Essenhof

Grafmonumenten voor begraafplaats de Essenhof

Bekijk hier enkele voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten die wij geplaatst hebben. 

Budget grafsteen
Budget grafsteen
Familie graf
Eigen graf
Grafstenen
Grafstenen
Kindergraf
Kindergraf
Algemene graf
Algemeen graf
Urngraf
Urngraf

Bijzondere voorbeelden

Ontwerp een persoonlijke gedenkplek 

Een dierbare hoort op een mooie en waardige manier herdacht te worden. Een unieke grafsteen of een persoonlijk grafmonument van Andersgedenkmonumenten is een prachtige manier om een overledene te eren. We zorgen namelijk voor grafmonumenten op maat. 


Ons team luistert aandachtig naar uw wensen en staat u met professioneel en persoonlijk advies bij. Samen kiezen jullie de gepaste vorm, kleur en materiaalsoort uit. Met een grafsteen van Andersgedenkmonumenten ontwerpt u dan ook een unieke en symbolische gedenkplek waar u volledig tot rust kan komen.

Bezoek onze showroom

Vindt u het moeilijk om een gepaste keuze te maken? Maak dan een afspraak en kom onze showroom in Capelle aan den IJssel bezoeken. Ons team staat steeds klaar om alle verschillende mogelijkheden met u te bespreken. 

We houden hierbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren, uw wensen en uw financiële mogelijkheden. U kan onze diverse grafstenen rustig bekijken en we geven u alle tijd om een juiste keuze te maken. Bij Andersgedenkmonumenten kiest u dan ook voor een unieke en bijzondere nagedachtenis die volledig aan uw verwachtingen voldoet. 

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!