Andersgedenkmonumenten

Grafstenen voor begraafplaats de Ommering in Spijkenisse

Bent u op zoek naar een unieke grafsteen of een passend grafmonument voor begraafplaats de Ommering in Spijkenisse? U bent van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel, waar u alle verschillende mogelijkheden in alle rust kan bekijken.Rinus

Advies nodig? 

Bel ons direct!

 Persoonlijk en betrokken           

✔ 30 jaar garantie

 Meer dan 10 jaar ervaring

 Gratis tijdelijke gedenkplaat

Waarom kiezen voor Andersgedenkmonumenten?

Persoonlijk advies
Bij ons staat de klant centraal. Eerlijke en transparante communicatie is waarin wij ons onderscheiden

Gratis tijdelijke gedenkplaat
Bij aankoop van een grafmonument ontvangt u een gratis tijdelijk gedenkplaat ter waarde van €50,-

30 jaar garantie
Op onze grafstenen ontvangt u maar liefst 30 jaar garantie. Ook kunnen wij de grafstenen periodiek onderhouden.

10 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring hebben we al meer dan 500 grafstenen geplaatst in Rotterdam en omgeving

Begraafplaats de Ommering, Spijkenisse

Op één van de mooiste plekjes van Spijkenisse vindt u begraafplaats De Ommering. De begraafplaats is gelegen in een prachtige groene omgeving. 


De diverse open en sfeervolle ruimtes vormen een unieke locatie om een mooie en serene uitvaart te organiseren. Naast de begraafplaats is er ook een crematorium en een uitvaartcentrum aanwezig. De Ommering biedt dan ook zeer veel mogelijkheden aan, zodat iedereen op een persoonlijke en bijzondere manier afscheid van een dierbare kan nemen.Neem contact met ons op
Begraafplaats De Ommering

Grafmonumenten voor begraafplaats de Ommering

Bekijk hier enkele voorbeelden van grafstenen en grafmonumenten die wij geplaatst hebben. 

Budget grafsteen
Budget grafsteen
Familie graf
Eigen graf
Grafstenen
Grafstenen
Kindergraf
Kindergraf
Algemene graf
Algemeen graf
Urngraf
Urngraf

Bijzondere voorbeelden

Herdenk uw dierbare waardig

Een persoonlijke en symbolische gedenkplek is een mooie manier om een dierbare te gedenken. Bij Andersgedenkmonumenten ontwerpen we daarom diverse grafstenen en grafmonumenten op maat. Voor elk persoon hebben we wel een passend gedenkmonument. 


Bovendien proberen we u zo veel mogelijk te ontzorgen. We nemen dan ook het hele proces voor onze rekening, gaande van het aanvragen van vergunningen tot het plaatsen en onderhouden van de grafsteen. Op deze manier kan u in alle rust en sereniteit afscheid nemen van uw naaste. 

Professioneel advies

Andersgedenkmonumenten bestaat uit een professioneel team dat op elk moment voor u klaarstaat. Ze staan u met vakkundig advies bij en helpen u de gepaste vorm, materiaalsoort en kleuren uit te kiezen.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom in Capelle aan den IJssel. Onze experts nemen alle tijd om u van de nodige informatie te voorzien. Zo maakt u zeker een gepaste keuze en kan u uw dierbare met een unieke en persoonlijke grafsteen gedenken.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Wij hebben alles in huis om voor u de beste keuze in grafmonumenten te leveren en te vervaardigen met thema’s als eenvoud, modern, klassiek, design en eigentijds.

Neem nu contact op!